έβαλα μαι κεραία usb tplink στον dm800 και δεν το έβλεπε.ένα crypto τις πλάκας που έχω το βλέπει μια χαρά.Από ότι διάβασα έχει θέμα με τα tplink o dm.Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω να το δει?
έβαλα μαι κεραία usb tplink στον dm800 και δεν το έβλεπε.ένα crypto τις πλάκας που έχω το βλέπει μια χαρά.Από ότι διάβασα έχει θέμα με τα tplink o dm.Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον κάνω να το δει?
ναι αμα κανεις compile τον driver ...
πως θα το κάνω αυτό?Γίνεται στον dm?
Η ας μου προτείνει κάποιος καμία που να είναι στα 300mbps και να παίζει σίγουρα.
Γεια σας παλικάρια,
Ειχα καιρο να μπω λογω δουλειας και δεν εχω διαβασει τελευταιως...
Θελω να ρωτησω μηπως μπορει κανεις να βοηθησει.Εχω ενα dm500hd γνησιο και μου εχει κανει το εξης;
Μολις τον αναψω απο τον γενικο πισω,αναβει το πρασινο λαμπακι σταθερα και μενει εκει.Δεν εχει παρει μπρος το ανεμιστηρακι και δεν δινει σημα στην τηλεοραση οτι υπαρχει ενεργη συσκευη στα sources της τηλεορασης.
Δοκιμασα να τον ανοιξω με πατημενο το κουμπι standby και να του ανοιξω απο πισω τον γενικο ωστε να μπορεσω να του ξαναπερασω το image αλλα τιποτα.Εκει ,πρασινο λαμπακι σταθερα!
Εχει κανεις καμια αποψη για το θεμα?
mipos den dini revma rikse enan elenxo alios eki pou ton agorases
to oti anavi to lampaki den simeni oti dini ke ta amper pou xriasete gia na fortosi to image