Kapios kapia idea?? efharisto.
Kapios kapia idea?? efharisto.
Παιδιά καλημέρα.
Μία μικρή βοήθεια γιατί τα έχω παίξει.
Έχω ένα 500αράκι και προσπαθώ μέσω του Dreamup να φορτώσω το image του Enigma.
Ενώ συνδέεται καλά και τον διαβάζει όταν πατάω Flash και επιλέγω το image που έχω,
μετά από λίγο μου πετάει ERROR , upload aborted!.
Τι μπορώ να κάνω για να περάσω το image.....
Oson afora to problima me to ber mou exoun pei periptoseis pou dektes den paizoun se kapoio spiti kai se allo paizoun.. Isos lew na yparxei kapoio lnb poy na diorthonei to provlima me to ber stin 11938. Exei kanei kanenas dokimes ?
Gia sas eho provlima me ton iho se kapia kanalia tis akatanomastis pou ine se HD. Perno eikona alla oxi iho! Ti mporo na kano??
Eho mgcamd135a mazi me Domica Image!
efharisto
Εντάξει το πρόβλημα το έφτιαξα.
Μπορει κάποιος να μου δώσει το τελευταίο image για 500 με έτοιμη λίστα για ν@@α γιατί με το dreamedit δεν βλεπω να βγάζω άκρη.
ευχαριστώ
Gemini 4.7 gsf για εμενα ειναι αρκετα γρηγορη και καλη εκδοση.
λιστα κατεβασε του vhaniball , αν δεν μπορεις να φτιαξεις την λιστα δωσε teamviewer να στο φτιαξω.
Ναι παιζει κανονικα το init αρχειο
Δοκιμασε ενα απο τα 2 script και θα παιξουν μια χαρα , εμενα δεν μου επαιζε με το ert world αλλα με το Novacinema4 το δευτερο script δουλευει μια χαρα
γεια σας εγω ενω ειχα ενα 800hd που καηκε τωρα πηρα ενα φθηνο 500 το προβλημα μου ειναι οτι αυτος δεν βρισκει τα καναλια απο καποιες συχνοτητες .ενοω οτι ενω τον βαζω να ψαξει σε αυτες τις συχνοτητες δε βρισκει τιποτα.
πρεπει να μεγαλωσω το πιατο μου? ή ειναι κατι αλλο? ευχαριστω
Re paidia kanis na me voithisi me ton iho??
Devicename: dm800se Enigma Version: ramiMAHER-experimental Image Version: Experimental CA-i-ma-ge