Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 86 of 101 FirstFirst ... 3661768184858687889196 ... LastLast
Results 851 to 860 of 1002

Thread: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by hsaridis View Post
    σε ευχαριστω.ηταν ευκολοτερο απο οτι νομιζα.τωρα εχω αλλο προβλημα,εβαλα το Ferrari-SSL88F-Nemesis2.6-dm800-e2-OE(1.6)-SVN(107r5).εκανα σκαν τους δορυφορους(9-13-19,2-23,2)και μετα ενς ολα ηταν καλα περασα καποια σετινγκς του vhaniball με το dreambox edit.αποτελεσμα το tuner να εχει χασει τις ρυθμισεισ για τον 23,2 (στα σεττινγκς δεν ειχε για αυτον τον δορυφορο)και δεν τον βλεπει τωρα ουτε το tuner.τι πρεπει να κανω?

βάλε Vhannibal Motor 75E-45W και διέγραψε τους υπόλοιπους δορυφόρους που δεν θες.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Αυτο το κανω εναν εναν χειροκινητα, μπουκετο μπουκετο ή εχει καποια ρυθμιση να αφαιρω τον καθε δορυφορο?

Uploads
    2

Αυτο το κανω εναν εναν χειροκινητα, μπουκετο μπουκετο ή εχει καποια ρυθμιση να αφαιρω τον καθε δορυφορο?
    με το dreamboxedit όποιον δορυφορο δεν θες τον διαγράφεις και κάνεις ουσιαστικά μια δικιά σου λίστα με τους 4 που θέλεις.
    δυστηχώς η 9*δεν υπάρχουν στην τετράδα που θες,άρα περνά όλο το τόξο και μετά διαγράφεις.

Junior Member
    Uploads
    0

Αδερφε ευχαριστω που ασχολεισαι,αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση οπου διαγραφω τον δορυφορο....

Uploads
    2

Αδερφε ευχαριστω που ασχολεισαι,αλλα δεν βρισκω την ρυθμιση οπου διαγραφω τον δορυφορο....

Δουλεύοντας το dreamboxedit με δεξί κλίκ επάνω στο πακέτο ή τον δορυφόρο που δεν θες θα σου βγαλη διαγραφή πακέτου και προχωράς ένα ένα.

Junior Member
    Uploads
    0

Παιδια μια συντομη βοηθεια οποιος μπορει.
    Εχει ενας γνωστος μου στην θεσσαλονικη εναν dream κλωνο 500s και απο οταν η νοβα αλλαξε τις συχνοτητες δεν μπορει να πιασει συγκεκριμενα καναλια π.χ. nc2,3,4 ns3,4,5 κτλ ανεβαινει πολύ το ber. Δεν έφτιαξε ουτε με νεα settings απο xml.eu ουτε με vhannibal ουτε με andy ουτε με τιποτα απο οσα του εχω πει να δοκιμασει. Ούτε και με το γνωστο κόλπο nc1 --> n4 και μετα σε nc2,3.
    Να πω εδω οτι το πιατο του ειναι πολυ πολυ μικρο απο τα πρωτα που εβαζε η νοβα και μοιραζεται το σημα με εναν αλλον στην πολυκατοικια (υποθετω με διπλο lnb).
    Τι προτείνετε;
    Κάνω κάτι λάθος; Με μεγαλύτερο πιάτο θα παίξει;
    Ευχαριστώ

Uploads
    2

Quote Originally Posted by dreaming13 View Post
    Παιδια μια συντομη βοηθεια οποιος μπορει.
    Εχει ενας γνωστος μου στην θεσσαλονικη εναν dream κλωνο 500s και απο οταν η νοβα αλλαξε τις συχνοτητες δεν μπορει να πιασει συγκεκριμενα καναλια π.χ. nc2,3,4 ns3,4,5 κτλ ανεβαινει πολύ το ber. Δεν έφτιαξε ουτε με νεα settings απο xml.eu ουτε με vhannibal ουτε με andy ουτε με τιποτα απο οσα του εχω πει να δοκιμασει. Ούτε και με το γνωστο κόλπο nc1 --> n4 και μετα σε nc2,3.
    Να πω εδω οτι το πιατο του ειναι πολυ πολυ μικρο απο τα πρωτα που εβαζε η νοβα και μοιραζεται το σημα με εναν αλλον στην πολυκατοικια (υποθετω με διπλο lnb).
    Τι προτείνετε;
    Κάνω κάτι λάθος; Με μεγαλύτερο πιάτο θα παίξει;
    Ευχαριστώ
    το έχουμε πει και παρακάτω δεν είναι θέμα πιάτου αλλά tuner .
    αλλάζεις tuner ή δέκτη.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by andymal View Post
    το έχουμε πει και παρακάτω δεν είναι θέμα πιάτου αλλά tuner .
    αλλάζεις tuner ή δέκτη.
    Ναι αλλα οταν μου τον εφερε εμενα αθηνα και τον εβαλα στο μεγαλυτερο πιατο μου (γυρω στο 1μ) επαιξε κανονικα και τα καναλια αυτα.
    Καμια φορα ανεβαζε ber στα nc2 nc3 κτλ αλλα οταν πηγαινα nc1 σε nc4 και μετα σε nc2 και 3 επαιζε κανονικα.

Γιατι σε μενα με μεγαλυτερο πιατο παιζει και σε αυτον οχι; προσπαθω να αποφυγω το κοστος αγορας νεου δεκτη..

Αν αγορασω tuner κινεζικο τωρα (προφανως motherboard σε 500s αφου ειναι ενσωματομενο) ειναι σιγουρο οτι με την καινουρια θα παιξει;

New Member pappikos's Avatar
    Uploads
    0

Κλειδωμενο μενου

Καλημερα Φιλοι Μου εφεραν ενα σεταρισμενο 500αρι(κλωνο)και δεν μπορω να μπω με το DCC βαζω root-dreambox -μου γραφει Network ok αλλα οταν παω FTP η σελιδα ειναι κενη Παρακαλω μια βοηθεια Υ.Γ ουτε με το DreamBoxEdit μπορω να κανω εργασια για εισαγωγη καναλιων Ευχαριστω πολυ

Uploads
    2

Re: Κλειδωμενο μενου

Quote Originally Posted by pappikos View Post
    Καλημερα Φιλοι Μου εφεραν ενα σεταρισμενο 500αρι(κλωνο)και δεν μπορω να μπω με το DCC βαζω root-dreambox -μου γραφει Network ok αλλα οταν παω FTP η σελιδα ειναι κενη Παρακαλω μια βοηθεια Υ.Γ ουτε με το DreamBoxEdit μπορω να κανω εργασια για εισαγωγη καναλιων Ευχαριστω πολυ
    1. δεν ανοίγουμε θέματα όπου να είναι.
    2. από το 2005 τώρα κάνεις το πρώτο post;
    και 3. για το θέμα σου ο δέκτης σου ειναι κλειδωμένος προφανός δεν ισχύη το γνωστό passw το έχουν αλλάξη.

Advertise Here