συνδεσετον μεσω rca να δουμε.
συνδεσετον μεσω rca να δουμε.
..Ti legame ston strato.H embloki einai mia kai ta etia polla.Kane tis alages kai ean pali sou deixnei kanalia kai stis dyo poloseis kati den paei kala.Metakinisi diskou,xalasmeno LNB akoma kai tuner tou dekti(pou den to efxome)na exei xalasi.Ena ksero omos,oti me to SR 29900 exoun ta DM provlimata,yparxei lysi,den tin ksero alla einai grameni edo sto forum.
Καλησπερα φιλε μου και σε σενα.
Απ' οτι βλεπω απαντηση πηρες, οποτε καλο θα ειναι οι ειρωνιες να λειπουν......
Μια και εισαι γραμμενος απο το 2010 και εχεις κανει τοσα post, θα επρεπε να ξερεις (λογικα) οτι τα κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις....
Εχει ειπωθει αρκετες φορες ....
Δευτερον, μαθετε να εχετε υπομονη.Δεν ειναι ολοι πανω απο ενα υπολογιστη συνεχεια .....
Και τριτον, αν εχεις ορεξη για διαβασμα σου ανεβαζω ενα αρχειο που μπορει να σε βοηθησει .....
Dreambox_500_For_Newbies_6.1.pdf
Ειναι αυτο που ανεβασε και ο φιλος lakos αλλα ειναι πιο ενημερωμενo ......
καλησπερα και παλι έβαλα συχνοτητα 11938 DVB-S SR 29900 FEC 3/4 και το snr ειναι 0 το agc 99% και το ber 0... τι μπορει να φτεει?
Κύριοι καλη σας μέρα,
Επειδή έχω διαπιστώσει ότι το ΟΝΕΙΡΑΚΙ μου (800HD 2.1 SIM) τρώει αρκετά κολλήματα και μάλλον φταίει το image που φοράει, μήπως ξέρει κανείς κανένα καλό image να του το φορτώσω μπας και γλυτώσω τα κολλήματα???
Κανένα Enigma2 ισως???
Ευχαριστώ πολύ.....
καλημερα φιλε... εγω εχω το αντιστοιχο γνησιο και χρησιμοποιω το Dream-elite v.2.1 εδω και πολυ καιρο χωρις κανενα προβλημα.. αν θες δοκιμασε το..
..Afta einai ta kanonika stoixeia tis syxnotitas.Tora giati den vlepeis tipota to lathos einai kapou alou.Isos na min dexete to DM to SR 29900,tote xreiazese na enimeroseis me kapio arxeio doryforous kai syxnotites(kapou edo diavasa gia v-hanibal den ksero ti einai den exo DM).Koitakse mipos to piato exei metakinithei logo aera(kakokairia).Syndese enan allon dekti(an exeis)sto piato gia na deis an doulevei.