γιατι εχει προβλημα αυτο το image? δηλ δεν υπαρχει λυση?
γιατι εχει προβλημα αυτο το image? δηλ δεν υπαρχει λυση?
Καλησπερα αλανια εχω κανα 2 ερωτησουλες....γινετε σε Dreambox 500S να βαλεις κλειδι για N**A και ταυτοχρονα να εχεις κλειδια για ξενα καναλια και αν ναι πως???Ποιοι δορυφοροι εχουν τα ποιο ενδιαφεροντα καναλια???Συγουρα Hotbird και Astra για 3ο ποιο προτηνετε???
Εχω στημενο ενα πιατο 100cm με 3 LNB κοιτωντας απο πισω το πιατο εχω στημενο κεντρο τον Hotbird αν και ειναι λαθος απο αριστερα Astra και απο δεξια eurobird αν θυμαμε καλα ο 9Ε....Πια ειναι η σωστη σειρα ρε παιδια???Οσο για τα καναλια εχω ηδη κλειδια για το N**A στο dreamboxaki μου και βλεπω κανονικα καμπανα το θεμα ειναι αν θελω να δω και καπια ξενα καναλια γινεται να εχω το κλειδι για το N**A και ταυτοχρονα να φορτωσω κιαλλα κλειδια???
Λογικα ο Astra κεντρο και οι αλλοι εκατερωθεν ....
Προφανως φιλε μου δεν εχεις κλειδια με την εννοια που εχουν στην δικια μας ορολογια, αλλα εχεις "δικτυωθει" με καποιον που σου δινει τα αναλογα ...
Αυτος ο "καποιος" (λογικα) θα μπορεσει να σου δωσει και την απαντηση στην ερωτηση σου ....
Τωρα αν πηρες τον δεκτη ετοιμο μπορει να ειναι και κλειδωμενος, οποτε δεν γνωριζω να σου απαντησω αν και πως μπορεις να το κανεις ....
Οντως το Dreambox μου ειναι συνδεμενο με Ethernet και βλεπω...το μονο που εκανα ειναι να πεταξω 2 αρχεια μεσα!!!Το θεμα ειναι οτι αμα θελω να ξεκληδωσω κιαλλα μπουκετα πως γινεται???Βαζω κιαλλα αρχεια η υπαρχει αλλη διαδηκασια???
και ο δικος μου ειναι συνδεδεμενος τα αρχεια αυτα πως τα εβαλες πες μου την διαδικασια
Πριν κάποιους μήνες είχε γραφτεί πως αλλάζουμε στο τηλεχειριστήριο του κλώνου 500άρι την εντολή στα πλήκτρα δεξιά και αριστερά του μηδέν.Δείχνουν το προηγούμενο και επόμενο κανάλι απ' αυτό που βλέπεις και είναι προγραμματισμένα ανάποδα σ' όλα τα 500άκια.Κάποιος,αν θυμάμαι καλά ο ferrarif1,είχε υποδείξει πως μπορούμε να το φτιάξουμε.Μήπως ξέρει κάποιος ή μήπως θυμάται πως;
Γι' αυτό λένε όταν δεις κάτι που δεν ξέρεις κράτα το κάπου,ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί!!!
Καλό Πάσχα σε όλους
καποιος κατι για βοηθεια?