Καλησπέρα jtsou,
Το script τρέχει σε
openpli. Ωστόσο θα πρέπει να τρέχει εξίσου καλά σε κάθε image. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν τα άλλα images (πχ nabilo) υποστηρίζουν το init αρχείo στο /var/etc για να τρέχεις κατά την εκκίνηση εντολές/script. Ελπίζω όσοι έχουν γνώση να βοηθήσουν.
Λοιπόν έφτιαξα έναν οδηγό με εικόνες βήμα βήμα πως θα γίνει η διαδικασία. Επίσης επισυνάπτω τα αρχεία fixber και init (Όλα αυτά είναι στο rar αρχείο).
Παρακάτω δίνω hints για αυτούς που δεν είναι register (καθώς δεν μπορούν να κατεβάσουν το attachement).
To fixber πάει στον φάκελο /var/bin/ και το init στον φάκελο /var/etc/ (τα ανεβάζω με ftp)
Στο fixber δίνουμε δικαιώματα 744 (chmod 744 /var/bin/fixber)
Στο init δίνουμε δικαιώματα 644 (chmod 644 /var/bin/init)
Αν το password του root δεν είναι dreambox
1. το αλλάζω σε dreambox ή 2. αλλάζω το password στο script fixber ή 3. Προσθέτω το 127.0.0.1 στα trusted host του webif
Για να το τρέξω live απλώς γράφω fixber (ή /var/bin/fixber) και παρακολουθώ τα μηνύματα (Εννοείται πως πρέπει να έχω ανεβάσει ήδη το fixber με ftp) και την τηλεόραση να αλλάζει μόνη τις κανάλι στο 1 (στο 1 βάζουμε το Ert World) και ξανά πίσω ώστε να φύγει το ber.
Αν έχει τρέξει σωστά με το init αρχείο μετά απο reboot (εννοείτε πρέπει να έχω αναβάσει το init αρχείο στο /var/etc/ με ftp)
1. Το καταλαβαίνω γιατι όταν ανιχνεύει ber προσπαθεί να το διορθώσει αλλάζοντας το κανάλι
2. Κοιτάζω το /tmp/fixber.log (cat /tmp/fixber.log) πρέπει να γράφει Running non Interactive
Ελπίζω να βοήθησα κάπως!
ΥΓ. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα να κάνεις τα παραπάνω ρίξε κανα screenshot με attachment ώστε να μοιραστούμε την γνώση γιατι με τα pm θα το ξέρουμε μονο εσύ και εγώ