Ρε παιδιά μία βοήθεια.
Έχω το Dremabox 800HD PVR με SIM 2.01 και ψάχνω image να του φορτώσω.
Μου είπαν για το Dream Elite.
Το ψάχνω στο portal αλλα δεν το βρίσκω πουθενά.
Μπορεί κάποιος να μου το στείλει γιατί έχω Enigma2 αλλά κολλάει συνεχώς.
Ευχαριστώ.
pigene edo file mou http://www.satsupreme.com/forumdisplay.php/34-Dreambox kai katevase oti thelis.
Καλησπερα.
Εχω περασει στο dm800αρακι μου το vlc plugin και εχω φτιαξει σερβερ απο τις ρυθμισεις του με την ip του pc..
εκανα επησης τις ρυθμισεις στο vlc στο pc (προσθηκη διεπαφης,- ιστος) και οταν παταω απο το dm στο server που εφτιαξα και αντι να μου εμφανισει φακελους του pc αυτο κολαει η εικονα παιζει αλλα το μενου του δεκτη κολαει και μετα απο κανενα 15αλεπτο εχω το εξης μυνημα : Εrror loading filelist into Server 1 urlopen error [Errno 145] connection timed out.
Τι μπορω να κανω για να δουλεψει.?
ευχαριστω.
Καλημερα και απο μενα.Μηπως μπορει να μου πει καποιος αν ο dm600 γνησιος παιρνει wifi adapter και αν ναι που θα τον βρω?
Ευχαριστω εκ των προτερων
θα συμφωνήσω μαζί σου . Το Dream elite είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή. Το έχω φορεμένο πάνω από ένα τρίμηνο και δουλεύουν όλα άψογα
Οταν λέω όλα τουλάχιστον αυτά που χρησιμοποιώ εγώ (Εβδομαδιαίο epg / Vlc / Youtube / WebTV / Mobile TV / Recordings / Υπότιτλοι σε ταινίες κ.λ.π) .
Αν θέλεις να το βάλεις googlαρε "Dream-Elite-dm800-3-0-v010r6-ramiMAHER" και θα βρεις το image. Από κει και πέρα θέλει λίγη δουλίτσα για να δεις ελληνικούς χαρακτήρες. Αφού περάσεις το image δέκτη και κάνεις τις βασικές ρυθμίσεις, με ένα προγραμματάκι ftp (dcc ή winscp ότι θέλεις) ανοίγεις τον φάκελο
/usr/share/enigma2 και ανοιγεις για επεξεργασία το αρχείο skin.xml
Στο αρχείο skin.xml κάνεις εύρεση της τιμής "fonts" τα οποία θα πρέπει να έχουν την παρακάτω διάταξη
<!-- Fonts -->
<fonts>
<font filename="nmsbd.ttf" name="Regular" scale="100" /> <----------------- Εδώ δεν θα γράφει nmsbd.ttf / Θα το γράψεις εσύ με τα χεράκια σου
<font filename="lcd.ttf" name="LCD" scale="100" />
<font filename="ae_AlMateen.ttf" name="Replacement" scale="120" replacement="1" />
<font filename="nmsbd.ttf" name="BoldFont" scale="76" />
<font filename="tuxtxt.ttf" name="Console" scale="100" />
</fonts>
Το αρχείο που μας ενδιαφέρει είναι το nmsbd.ttf στην πρώτη γραμμή της ρουτίνας.
Αφού κάνεις την διόρθωση σώζεις το αρχείο και κάνεις επανεκκίνηση enigma.
Στην συνέχεια μέσα από το menu ..>..system >... language.... κατεβάζεις και εγκαθιστάς την ελληνική γλώσσα και είσαι έτοιμος.
Μέσα από το TS panel θα εγκαταστήσεις το extra download URL ver 3.0 και προχωράς με ότι άλλο τραβάει η όρεξη σου. (12 ΜΒ ελεύθερα σου αφήνει)