Originally Posted by LinuxMint Peshendetje gjithe anetareve te forumit dhe mire se ju gjej !!! Mire se erdhe
Pershendetje dhe mire se erdhe. Originally Posted by LinuxMint Peshendetje gjithe anetareve te forumit dhe mire se ju gjej !!!
Pershendetje dhe mirsevjen Originally Posted by LinuxMint Peshendetje gjithe anetareve te forumit dhe mire se ju gjej !!!
Pershendetje te gjitheve! Une kam Golden Media Spark Triplex. Shpresoj te qendroj sa me gjate ne forum qe te ndajme njohurite tona
Originally Posted by ishperdorues Pershendetje te gjitheve! Une kam Golden Media Spark Triplex. Shpresoj te qendroj sa me gjate ne forum qe te ndajme njohurite tona mire se erdhe
Originally Posted by LinuxMint Peshendetje gjithe anetareve te forumit dhe mire se ju gjej !!! Prsh dhe mire se erdhe
Originally Posted by ishperdorues Pershendetje te gjitheve! Une kam Golden Media Spark Triplex. Shpresoj te qendroj sa me gjate ne forum qe te ndajme njohurite tona Prsh mire se vjen
mire se vini!
Originally Posted by ishperdorues Pershendetje te gjitheve! Une kam Golden Media Spark Triplex. Shpresoj te qendroj sa me gjate ne forum qe te ndajme njohurite tona Mire se vjen
Originally Posted by ishperdorues Pershendetje te gjitheve! Une kam Golden Media Spark Triplex. Shpresoj te qendroj sa me gjate ne forum qe te ndajme njohurite tona Prsh miresevjen
Forum Rules