Kam nje Amiko hd8840 ,kisha nje pyetje si mund ti hedh celsat dcw ,pasi ne Emulator nuk ka opsjon per kete
Kam nje Amiko hd8840 ,kisha nje pyetje si mund ti hedh celsat dcw ,pasi ne Emulator nuk ka opsjon per kete
Kam nje Amiko 8840 ,i ka gjete njeri zgjidhje kanalit RAH-E-FARDA ne turksat 42 est ma kap si kanal audio ne regull po nuk ma hap figuren megjithse ky kanal trasmeton free,i kam bere dhe kerkim me video pid dhe audio pid dhe pcr ,po nuk e kam aritur ta hap si kanal nqs ndonjeri prej juve e ka hapur si kanal eshte i lutur te na ndimoje faleminderit
[QUOTE=flamurtari;997259]Kam nje Amiko 8840 ,i ka gjete njeri zgjidhje kanalit RAH-E-FARDA ne turksat 42 est ma kap si kanal audio ne regull po nuk ma hap figuren megjithse ky kanal trasmeton free,i kam bere dhe kerkim me video pid dhe audio pid dhe pcr ,po nuk e kam aritur ta hap si kanal nqs ndonjeri prej juve e ka hapur si kanal eshte i lutur te na ndimoje faleminderit[
flamuri thot qe i kap zerin .......por nuk ka figure,nga ana ime besoj se te duhet nje soft i ri per aparatin.ose fshije TP dhe vendose prap nga fillimi me pid video dhe audio kujdes TP fshije jo kanalin.
[QUOTE=tamo;997375]i kam bere te gjitha provat nuk hapet as me amiko 8000,as me antidream mx800,as me onlien hd,me punon pa problem me starsat x50usb,dreambox 800hd se,pothuaj me te gjithe starsatet punon sinjalin e kam shume mire se e kam sacin 110cm,do desha ndimen e ndonjerit qe ka aparat amiko dhe i hapet figura pasi audio eshte ne regull
AustriaSat - 0D0510 (019.2E) - Last update: 2013-03-21 09:24:28
,,,Preconfigurated hsdata For all Amiko HD Series BY Traian,,
,, amiko 8840 mcas,,