Pershendetje te gjitheve.disponoj nje aparat amiko sthd 8800.ju lutem dua te di a i hap kanalet e UPC ne thor ky lloj dekoderi ae per momentin nuk mi hap sado qe i vura dhe celesat.ju faleminderit.
ketu kini
Amiko_8800_Synaps_UPC_1.5.10.VI
,,ketu kini,,
UPDATE NEW KEYS:
IRDETO:
Bulsatcom (39°E)
SECA:
RAI Sposrt 1 & 2 (13.0°E)
CRYPTOWORKS:
UPC Direct Package (0.8°W)
Austria-Sat Digital (19.2°E)
ORF Digital (19.2°E)
CS Link & Sky Link (19.2°E & 23.5°E)
NAGRAVISION:
TV Globo Internacional (13.0°E)
Teleclub (Swiss cable) Ident: 3B01
VIACCESS:
TNT SAT FRANCE Viaccess
faleminderit shume per ndihmen qe me dhe jakub.eshte e sigurt qe me ate softwere qe me ke derguar pra 1.5.10.hapen kanalet e UPC ne thor?te lutem me thuaj po se po me heqin trurin.me khkthe nje pergjigje.faleminderit shume.
per fatin tim te keqe perseri nuk mu hapen kanalet ne upc thor 0.8 west.megjithese i vura versionin me lart 1.5.10. dhe celsat perseri nuk u hapen.dua te di ju lutem hapen keto kanale me dekoderin amiko 8800 hd apo jo?apo duhet te ket nje cip 3606?sepse amiko 8800 e ka cipin 3602.ju lutem shume me ktheni nje pergjigje,hapen me kete dekoder amiko 8800 hd apo jo.ju falenderoj shume.
rimi po une vete nuk i kame testuar
po sic une i mare keto info,thuhet qe hapen dhe
sic e kame postuar dhe me siper eshte mcaskey qe i hape upc te,
jakub031 ti ben shum mire qe i poston ,po eshte mire dhe ti sqarosh antaret e ketij forumi qe keto softe nuk jane te testuara prej teje.Ti besh thjeshte nje copypaste softeve qe postohen ne forume te tjera dhe mos ti sqarosh me shume i ngatron antaret e forumit sesa i ndihmon ata.Une i kam testuar para se ti postoje ti keto softe ato nuk hapin as UPC as TNT dhe prandaj nuk kam dashe ti postoj.Kalofsh mire
ja ku e keni softin per amiko 8840 qe hap upc bashke me celsat
AMIKO_HD8840_Series_1.5.65_emu.rar
faleminderit flamurtari per sqarimin.do kisha shume deshire te jemi shok bashke.domethen si perfundim ky dekoder qe kam une ,pra amiko 8800 nuk i hape si perfundim upct ne thor.faleminderit flamurtari.