une jam antar i ri edhe shume gjera nuk i di.une vetem mcaskey kam hedhur me usb,softcamkey jo,nuk e di se ku hidhen me usb.si lexon menuja qe hidhen keto te lutem,ose ne cilin postim e keni postuaar ate.flm.
flm.shume e lexova.dhe dicka te fundit doja te dija prej jushe.c'fare eshte hsdataconfiguration?e kam hedhur me usb si opsion por nuk e kame iden se c'fare eshte,vetem ndizen disa katror te kuq ku thot conect to server mund te thoni dicka?flm.
eshte mire qe para se te pyesesh ti lexosh te gjitha postimet qe jane bere ne kete teme per aparatin qe te intereson pasi do mesosh shume prej tyre dhe nuk do jete e nevojshme tu jepet pergjigje pyetjeve qe jane bere me shume se 1 here .Une e kam postuar ne kete teme dhe me shpegime te hollesishme cfare eshte hsdata dhe si configurohet ,nuk me kujtohet tani numri i postimit po meqe ti je i ngeshem ne kete ore te vone mund ti kontrollosh vete dhe aty do gjesh pergjigje per pyetjen tende .Faleminderit per mirkuptimin dhe naten se u be vone mos ta kthejme ne cat
Digiturk hapet me dekoderat Amiko ssd-550 dhe Amiko 8300 , vendoseni kodet manualisht .
un i provova kodet duke i futur manualisht por nuk mu hap Digiturk..
po ta them me aq sa mbaj mënd nga windows sepse tani ka vite që përdor linux. fut usb në kompjuter, shko tek ikona e usb (që fute ti) tek Computers (në kompjuterin tënd) dhe shtyp butonin e djathtë të mouse, shko tek formato dhe zgjidh formatin fat32 për ta formatuar. Formatoje me fomatim të shpejtë, nqs. nuk punon me formatim të shpejtë provo me formatimin e avancuar që do më shumë kohë. Nqs. nuk e merr vesh këtë provo pa e formatuar fare usb, mund të jetë e formatuar që më parë në fat32, vetëm fshi gjithçka që ke në usb dhe vazhdo ashtu si të ka thënë alealeks