gjithsesi faleminderit por problemin akoma nuk e kam zgjidh
Soft per Amiko 8840 Ky soft ben te mundur qe te kapen kanalet me sr te vogel gjithashtu zgjith problemin e kanalit Rah-E-Farda qe i punonte vetem zeri dhe nuk hapej figura shton opsjonin e vendosjes se ne menyre manuale Te Video Pid ,Audio Pid per kanalet qe nuk kapen.Kujdes para se te hidhni kete soft beji nje Bakup softit qe keni ne aparat per te ruajtur listen e kanaleve dhe sateliteve qe keni
MP4/MKV/AVI ok
CCWs ok
YouTube OK
Google Maps OK
Web TV (IP TV) Menu-->Internet-->Net Media-->Web TV
Fixed EMU TNT SD--19°E
Loading "Software + Bootloader"
MP4/MKV/AVI ok
CCWs ok
YouTube OK
Google Maps OK
Web TV (IP TV) Menu-->Internet-->Net Media-->Web TV
Fixed EMU TNT SD--19°E
Me duhet nje liste kanalesh, e nentorit ose dhjetorit,per 13 dhe 19.2 per amiko 8840.
I hodha softin 1.5.95 aparatit( amiko 8840).Kam nje problem.Kur shkoj te disa kanale te paketes
canalsat france ne 19.2 si canal+sport HD,canal+family HD etj,aparati me ben boot,fiket dhe ndizet.
Nuk e di nese e perdor ti kete soft dhe a ta ben dhe ty kete problem.Nuk e di ndoshta e ka problemin softi
apo lista e kanaleve(ia hedh me usb).Me softin 1.5.89 se kisha kete problem.Dhe me shuaj nje kureshtje cfare
eshte MP4/MK/AVI .Flm
Dhe me softin 1.5.89 bente boot te kanal +sport hd Polaket,Hiq antenen nga mbrapa fshiji keto kanale qe te bejne boot dhe je ne regull.Zakonisht problemi i boot ka qene gjithmone me kanalet franceze dhe jo vetem me aparat amiko po dhe Starsat ky problem mund te ndodhe dhe me disa kanale qe trasmetojne ne Biss.Me formatin Mp4/Mk/Avi jane formate video qe bejne te mundur qe me ane te usb nqs ke filma ne keto formate mund ti shikosh me ane te aparatit
A me tregon dikush se cili software punon me se miri ne Amiko 8200 HD,e kam fjalen me shpejte dhe qe nuk ben freeze foto,ju flm.
Kam nje amiko alien2, por nuk me punon ne tokesor, ne satelitor te gjitha kanalet jane ok por ne tokesor dga nuk me punon, sinjalin e tokesorit e kam shume te mire, kanalet topnews dhe my music ne tokesor me hapen kurse te tjerat jo