i provova dhe obsionet e fundit por nuk ekziston net web dhe nuk besoj se do kete soft per kete lloj aparati pra amiko 8800.gjithesesi tek ky lloj aparati pra amiko 8800 a munde te vendos bootlogo per te pra logo,se shikoj qe ka logo te bukura,apo nuk mundem me kete lloj dekoderi.flm.
te kuptoj mire por ne nje forum tjeter thot botlogo for amiko hd.nuk thot soft,me kupton?dhe nxjer dhe figurat e logove por une besoj qe ato jane per lloje te tjerash amiko. ose nuk di une ti hedhe.hidhi nje sy tek: word-sat forum.
Softi i fundit per amiko 8840
Pershendetje miqe,nje pyetje kame.pak a shume e dini qe kame nje amiko sthd 8800.dua te di se a munde ti ruaj dot kanalet qe kam hedhur me pare ne qofte se hedhe nje soft te ri?a ka ndonje programe ne menu ky dekoder?se une gjithnje sa her qe hedhe softe te ri i ve perzeri kanalet nga e para dhe te merzit gjithenje kjo pune. a munde ti ruaj dot keto kanale?flm.
Po eshte sqaruar dhe here te tjera ky problem ,po si duket nuk i ke lexuar te gjitha postimet.Para se te hedhesh softin e ri do i besh Bakup softit qe ke ne dekoder ne menyre qe te ruash listen e kanaleve dhe konfigurimet.Pasi hedh softin e ri Software+Bootloader nga softi qe ke ruajtur Bakup hedh vetem kanalet dhe konfikuracuinet ne opsjonin Utente DB,keshtu do kesh softin e ri me konfiguracijonet dhe listen e kanaleve te memarshme
Pershendetje Zafiri ja ku e ke softin e fundit Amiko 8840 dhe listen e kanaleve 13+19
Flamurtari faleminderit shume per shpjgimin por problemi ime eshte se une nuk e gjej dote kete opsjoninBakup dhe opsjonin tjeter Utente DB.te lutem ku ndodhen keto opsjone ne dekoder?se une nuk shikoj ndonje opsion Bakup ne dekoder ose UtenteDB.apo behet nga kompjuteri?te na falesh qe te bezdisa perseri por nuk kam shume njohori per kete problem.flm.