amiko 7900 8000
amiko 7900 8000
Pashe qe ka dale softi 1.6.11 per amiko 8840,e pashe ne nje forum po nuk e merrja se duhej te regjistrohesh.
Nese ka mundesi ta postoje ndonjeri,po do me interesonte qe ta kisha se bashku me nje liste kanalesh per 13,16 dhe
19.2. Do tja dija per nder kush e poston.Flm
amiko 8300 emu
Flm per postimin. nese e kuptoj tamam ma konfirmo.Softin qe ke postuar si fillim duhet ta hedh me usb ne aparat.Pastaj ti bej backup.
Pastaj ta shkarkoj nga usb ne pc.Pastaj te bej ate proceduren qe ke spjeguar go advanced e me radhe e ta postoj? Keshtu behet?
Te pyes se nuk kam bere deri tani upload ,ndaj dua te jem i qarte.
mirembrema kam nje amiko 8300 sa e ve ne korent nxjer vetem oren dhe nuk komandohet me pult une mendoj se eshte i bllokuar a ka zgjidhje per kete rast jtag ose dicka tjeter
Kjo ndodh kur eshte hedhur soft i gabuar,kam 2 aparate me kete problem nje amiko nje onlien hd.Mendoj se vetem me j-tag mund te mbarosh pune pasi problemi qendron qe me rs232 nuk arin te njoh porten kom dhe nuk arin ti hedhesh softin e duhur.kam kerkuar ne internet po nuk kam gjete skeme j-tag per aparatet amiko.Dikush qe i disponon mund ti publikoj se do jete nje ndihme e madhe per te gjithe ne qe kemi problemin e bllokimit te aparateve te tille.Faleminderit
pershendetje i kam postuar dhe me pare fotot brenda bordit te nje amiko8300 series dhe nuk kan na nje afrimitet me kto qe ke dhen me siper.