atehere per te gjithe ata qe kane aparatin e bllokuar te ndjekin keto udhezime ketu
pershendetje te gjitheve ju antare te forumit satsupreme.com shqip, qe dini me shume e keni durim e na sqaroni ne fillestareve.ju lutem nje sqarim po mundet--kam amiko hd 8840 combo, kur i hedh program te ri me usb ve re qe disa programe si 1.5.49.emu,1.5.66.emu,1.6.13 emu,dhe se fundemi 1.6.15.emu. by dekolte. pranohen mire dhe pa asnje problem nga dekoderi dhe s ndryshojne asgje[as konfigurim as kanale dhe as te tjera... ] ndersa kur tentova per te pare[ tnt france,srg.ssr.zvicer ]paketa qe kerkojne nje program te ri me te avancuar si per shembull 1.6.23.ultra, 1.6.24.ultra,e ndonje tjeter bllokohet gjithshka,nuk shikon dot edhe pse jane kanalet thote s ka sinjal,ky tregon 0%.e bllokon fare per ta c bllokuar kam vene nje program te me parshem[ky pranohet mire e punon ne regull pa ndryshuar asnjegje.]ku ndryshojne keta programe...si ta kuptoj qe ky ben apo ky tjetri jo [te bllokon fare]..si dallohen a kane ndonje sigel dalluese per ti kuptuar per te mos rezikuar se mund te ndodh te bllokohet per fare aparati.ju kur postoni nje program me te ri besoj qe e dini [nga eksperiensa juaj e madhe] se c fare duhe te bejme ne fillestaret....si ta zgjidhim kete...
Bujar,si rregull softet e reja qe dalin e postohen ne forum sjellin permirsime ne krahasim me te meparshmit, zakonisht kur
postohet nje soft i ri ,ke te shkruar dhe se cfare opsioni ka permirsuar apo shtuar.Ne pamje te pare softet e rinj nuk kane ndonje
ndryshim te madh nge ekzistuesit, por ne disa detaje vihet re ndryshimi.Une ta kam shpjeguar dhe me pare, softet e reja qe kane
dale nuk kane asnje problem me bllokimin a aparatit,kete ta konfirmoj sepse i kam provuar thuajse te gjithe ne aparatin tim amiko
8840,aktualisht kam 1.6.25 by dekolte dhe skam asnje problem.Dhe anetaret e forumit qe postojne softe jane shume serioze dhe mos e ver
ne dyshim.Problemi yt me sa kuptoj eshte thjesht konfigurimi i aparatit.Provoje nje here keshtu: hidhja softin me usb, me opsionin all code+bootloader, dhe pasi te beje restart aparati, hidhi po me usb listen e kanaleve me opsionin channel list.Une keshtu kam vepruar dhe nuk
kam pasur probleme.Dhe e fundit nese nuk ke sukses mbaj ate soft qe nuk te jep probleme,e mos e vrit mendjen se tnt jane ca kanale koti qe
nuk ja vlen te lodhesh,biles as me softet e fundit nuk hapen,vetem po ta provosh ti hedhesh celesa.
shume faleminderit Zafiri....me qetsove disi..
preshendetje Bujar. vr ca prombemi ke me amikon
soft per amiko 8840 hd dhe per sgr file:///H:/AMIKO_HD8840_Xwindow_gm_1...%20Dekolte.abs dhe ketu liste kanalesh me motor.satelitet: 16,13,19,28,23,25,39,42,46,7,1,5, ect file:///F:/LISTA%20XW%20MOT%205-5-14.abs
YLLI 123 .. Pershendetje dhe falemiderit,Problemi im eshte ky:kam AMIKO hd 8840 kombo, perdor diseqc 10x1,deri tani shkon mire cdo gje,me programin 1.6.13.emu. aparati punon mire dhe shikoj disa satelite nder te cilet me hap: ne 39*bulsat IR2,ne7*Digiturk CW,ne 19* austriasat CW,ne23.5* CS LINK CW,..dhe gjithe te tjerat kanale ne BISS ne satellitet 46*,42*,5*,9*,13*,16*.Doja te shikoja TNT ne19*dhe SRG.SSR.ne13*dhe hodha programin e ri sipas forumit qe bente te mundur kete..provova 1.6.22, 1.6.23, 1.6.24. ultra,por me shkoj shume keq..mbas shkarkimit me usb te programit nuk mund te shikoja me asnje kanal..edhe pse lista e kanaleve ishte , konfiguracioni ishte , thonte s ka sinjal %zero.[ne ndonje program e erresonte gjitheshka ??] .i ri hodha prape program tjeter 1.6.15. u kthye gjendja normale sic ishte me pare..shikoj po ato te me parshmet kanale..une vete jam jam fillestar ne shkarkimin e programeve dhe kerkova ndihme ne kete forum ku ka antare shume expert dhe dashamires,.shpresoj per me mire.