Me ndihmon njeri ? Nje amiko mini combo i hodha nje soft me usb. Softi paska pin dhe nuk mund te futem ne menu. Ja hodha nja 3-4 softe me rs232 por pini nuk iken dhe pse softin e merr me sukses
Me ndihmon njeri ? Nje amiko mini combo i hodha nje soft me usb. Softi paska pin dhe nuk mund te futem ne menu. Ja hodha nja 3-4 softe me rs232 por pini nuk iken dhe pse softin e merr me sukses
Pershendetje
munden te hapen keto kanale me - AMIKO micro HD : Top Channel HD, Klan HD, Film nje HD, Film dy HD, Junior TV, Cufo, Explorer History, Explorer Natyra, T +1, Digi Gold, Film Autor, Film Hits, Film Triller, Film Dram, Film hits +1, Plus HD, Alsat Maqedonia, First Channel, edhe sportat e digitalb.
Poashtu sportat e tring-ut.
Pershendetje te gjithve. Une deri tash e kam percjell te gjitha postime juaja e Modeli AMIKO TE GJITHA SERIE, pos t vetmen nuk eshte cek ketu modeli amiko spiel mini HD,as donji problem e keti server ne forum.. ketu eshte linku http://www.amikostb.com/?q=product&id=224. E deshta nga ju qka medoni ju per ket model ja vlen me marr ? Ner 2 ketu ne forum as nji nga ju nuk keni tregue ma hollsisht demostrim video si duhet me regullue nji amiko pa mar parasysh qfar serie eshte si me gjujt nji soft apo lista e kanal.. apo doni plung ne amiko, shumica keni mundue me ju shpjegue me shkrim jo shum t sakt .Ky eshte mendimi jem me falni nse ju dikujt I ka pengue ky postim jem??flm e klmm .
amiko micro HD shum mir punon dhe nderprerje nuk ka, ka ndokush qe shperndan linje te digitalbit full HD, me pagese
Persh,, Kam nji problem nuk po muj me dregue ket file plung HSCAMD. BIN amiko spiel mim hd? j munsisht m tregon dikush ?.flm
Pershendetje
munden te hapen keto kanale me - AMIKO micro HD : Top Channel HD, Klan HD, Film nje HD, Film dy HD, Junior TV, Cufo, Explorer History, Explorer Natyra, T +1, Digi Gold, Film Autor, Film Hits, Film Triller, Film Dram, Film hits +1, Plus HD, Alsat Maqedonia, First Channel, edhe sportat e digitalb.
Poashtu sportat e tring-ut.
Pershendetje antar te nderuar te forumit kam nje problem me resirverin tim Amiko 8200 Hd series .. pasi nuk me punon Lan porta per internet ateher kam marrur nje wi-fi marres per te marr internet problemi qendron tek serveret i kam futur serveret mirpo kur futem tek net config e i bej reset servereve veq e veq pas disa reseteve serveri del offline siq mund ta shihni pastaj pas refresheve kthehet perseri online pastaj siq mund te shihet ne video disa kanale te buqetes tring hapen shum mire si psh jolly Hd , 3 plus e disa ndersa KTV e Rtv21 nuk hapen thuajse fare nuk e kuptoj pse qendron ky problem a mun te me postoj ndonjeri verisionin e softit te fundit per kete model se.kam degjuar se aty mund te jet faji i daljes se servereve offline te me postoj verisionin e fundit qe ti beje update permes Usb si dhe nje channel list te re se disa nga kanalet nuk po me kan Sinjal . sinjal pasi kan ndrruar frekuencat channel lista te jet eutelsat e astra 19.0 , si dhe 13.0 jam ne pritje jau kisha dit per falimderit shum nese me ndihmon ndonjeri se keshtu nuk shikohet azgje .. shifeni problemin ne linkun me posht pasi kam uploduar ne youtube ju falimderit Pres Ndihmen Tuaj Shikoni Videon me Posht
Code:AMIKO PROBLEM RESTARTIMI
Pershendetje te nderuar anetar, e kam ble nje Amiko HD8240 Series nese mundet dikush me ma ofru nje software me list edhe me cccam te integruar qe hedhet me usb, flm paraprakisht