Pershendetje.. A ka kush qe me dihmon me cline per amiko spiel mini hd.nuk po muj me aktivizue cline?.flm
Pershendetje.. A ka kush qe me dihmon me cline per amiko spiel mini hd.nuk po muj me aktivizue cline?.flm
Kush version I Amikos eshte me I miri ?
Pershendetje. Deshta me ju pyte aka donji menyr me pa programet prej amiko spiel mini hd ne PC ?nese ka qysh duhet me bo ??flm
Sa munde te kushtoje nje Dekoder Amiko Hd qe te suportoj cccam dhe te hape kanalet me mpeg 4 iri ose i perdoru .Nese munde te kete keshtu sic them une ,por qe te lidhet me tv nepermjet kabullit scart senuk kam tv hd .
FAleminderit !
Pershendetje Cuna
Kam ble nje decoder Amiko 8260+ por vura re qe ka dy probleme,bejme kerkimin e kanaleve me pas rregullojme listen e kanaleve sipas deshires,por nqs mbas rregullimit te listes bejme kerkim manual ose auto kanalet e rregulluara ikin te gjitha,kanalet kalojne si me pare,dhe problem I dyte eshte se une e perdor me modul conax dhe tek conaxi qe ka I incorporuar vendos nje karte conax ,por nuk punojne te dyja njekohesitsht,kam pas Amiko 8840 me pare dhe si ka pas keto probleme...
I ka ndodh dikujt ky problem ???
I Vendosa versionin original conax,moduli me karte dhe karta tjeter punojne mire nje kohesisht,kurse problem I kanaleve vazhdon,skanon kanalet e nje sateliti dhe me pas I vendos me radhe sipas deshires,nqs skanon nje frekuence ose nje satelit tjeter prishet lista e kanaleve,behet si ne fillim !