exo 1 edison dekti me cccam exatastameno sidemeno me ethernet kalodio kai mou kalai poli kai me to idio c-line to pernao sto dreambox kai pezi para poli kala .mipos bori na me boithisi xanis ti boro na kano
exo 1 edison dekti me cccam exatastameno sidemeno me ethernet kalodio kai mou kalai poli kai me to idio c-line to pernao sto dreambox kai pezi para poli kala .mipos bori na me boithisi xanis ti boro na kano
Tipota den mporis na kanis giati apla o edition den ine dreambox.
Δυστυχώς(για τους έχοντες) έτσι είναι,
Δοκίμασε διάφορα s/w να βρείς πιό συνεργάζεται καλύτερα με τον ντελιβερά σου.
Αν δεν το έχεις, κάνει πήγαινε μενου-συστημα προσβασης-ρυθμισεις ca -Mcas Config και ''παίξε'' λίγο με το NDS delay time αφού το ενεργοποιήσεις από πάνω.
Για ποιόν Edision μιλάμε φίλε ?
o dikos mou argus mini paizei mia xara cccam pio logismiko foras?
paidia exo ena black panther 1 card premium HD kserei kaneis na mou pei pos mporo na balo c lines apo ena free server, eyxaristo ek ton proteron.kapoios filos as mou apantisei.
ayto foraw kai paei mia xara se newcamd kai cccam
Synaps-1.4.80-mini-byFFTeam
prosexe mipos ftaiei o servitoros sou dokimase kai apo allou me kanena testline
Καλημέρα κι από μένα.
Έχω έναν edision progressiv hd compact.
Δύο ερωτήσεις:
1) Υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιάξω λίστα καναλιών από το PC και να το ανεβάσω στον δέκτη με κάποιον τρόπο ? (σε άλλους edision γίνετε... για τον δικό μου δεν λένε κάτι)
2) δεν έχει ethernet αλλά μόνο θύρα usb που βάζεις το wifi stick της edision και παίζει ασύρματα. Έτσι όμως δεν μπορώ να βάλω δίσκο και δεν έχω λειτουργίες PVR Κλπ. Γνωρίζει κάποιος ποια USB HUB παίζουν ?
Γενικά για τα λεφτά του καλός είναι αλλά όταν έχει τα κανάλια χύμα και δεν βλέπεις τα μπουκέτα.... είναι πολύ δύσκολο να βρεις αν το ΧΥΖ κανάλι είναι από τον Α πάροχο ή τον Β.
Υ.Γ. το firmware Που έχει είναι το ILTV FW for Edision progressivHD (c) V1.17B1 (GR)
εχω τον edision picollo.
εχω περασει την τελευταια εκδοση hd που εχω βρει την 1477 .
ανοιγουν κανονικα στον sirius 4.8 E τα καναλια hustler , blue huster , travel, espn , romantica , 1+1, TET , και κανα δυο αλλα, στον astra 19.2 ανοιγει το γαλλικο πακετο ,και το austria sat , orf , TF1 κτλ, στον hellas 39 E ανοιγει ο ΑΝΤ1 europe και ο ΟΔΙΕ ,δεν ανοιγουν τα καναλια του bulsat , και η digea .
με κατοπτρο 1 μετρο αλουμινιου απο την καβαλα η πρωτη μπαρα ειναι στο 90% και η δευτερη το πολλη στο 20 % στη digea μηπως δεν ανοιγουν λογο αδυναμου σηματος ?