1 : όχι
2 : ναι
1 : όχι
2 : ναι
file oloi oi servitoroi einai mia apo ta idia o enas klebei ton allon gia pes ti servitoro thes gia new h gia cccamd?
Cccam..... .
Χαιρετώ όλα τα παιδιά του φορουμ.
Προκείται να αγορασω εναν edison συγκεκριμενα τον edison HD OPTIMUSS UNDERLINE (http://www.mobiletrade.gr/index.php?...com_virtuemart).
Eχω 2 αποριες και θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορουσατε να με βοηθησετε γιατι θα είναι η αγορα του πρωτου box μου και οπως καταλαβαινετε ειμαι αρχαριος-ασχετος.
Ο συγκεκριμενος παιρνει σερβιτορο?
Αναφερει οτι δεχεται usb wifi dongle.Τι εννοει δηλαδη οτι μπορει να παρει οποιοδηποτε wireless stick και να μπει στο ιντερνετ?
Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Σ'ευχαριστώ φίλε agriogate21 για την απαντηση.Μήπως ξέρεις για το wifi dongle? βγαζει η εταιρεια δικος της stick?Ευχαριστώ και πάλι.
γεια σας.
ειμαι απο την καβαλα και εχω κινητο κατοπτρο 1 μετρο sinuta με μοτερακι USALS MOTECK.
εχω τον picollo hd και περασα πριν μια εβδομαδα το λογισμικο 1500 .
το συγκεκριμενο λογισμικο ανοιγει στις 4,8 sirious τα HUSTLER , BLUE HUSTLER , TRAVEL,ESPN,TET , 1+1 , UKRAINA SD
στον astra 19.2 austria sat (εκτος απο τα HD καναλια)l, hustler,CanalSat France(gameone,NRJ Paris,Numero 23,
France 5,TCM France,Cartoon Network France,TF1HD , M6,MTV PULSE,MTV IDOL ,MTV Hits UK,MTV BASE , NICKELODEON,W9, ANIMAUX, FRANCE 4,L'Équipe 21,France Ô,Gulli, MCM France,Boomerang France,dorcel,hustler,FRANCE 2,TMC,)
στον Eutelsat 16A at 16.0°EANTENNA 1 ROMANIA,SIC Internacional , RTK 1 Sat. Kαι σε καποιους αλλους δορυφορους μερικα καναλια που τωρα δεν θυμαμαι.
αυτη η εκδοση δεν ανοιγει το bulsatcom, ΑΝΤ1 στις 39Ε , και το XXL στις 19,2 τα οποια ανοιγε η εκδοση 1482(εκτος του bulsatcom) αλλα η 1482 δεν ανοιγε μερικα καναλια απο το CanalSat France.
οποιος αναγνωστης γνωριζει ποια ακομη καναλια εκτος απο αυτα που εγραψα ανοιγει η 1500 και σε ποιους δορυφορους ας μας απαντησει.
τελος μπορω μεσω του Orton Key Editor 1.8 ENG να αντιγραψω τα κλειδια του XXL και του ANT1 απο την εκδοση 1482 και να τα περασω στην 1500 ?
πως μπορουμε να κατεβασουμε κλειδια απο διαφορες ιστοσελιδες στον ιντερνετ να τα περασουμε στον Orton Key Editor ωστε να δημιουργησουμε ενα αρχειο και να τα βαλουμε μετα με το usb στον picollo hd ?
ενα επισης προβλημα ειναι οτι οταν κανεις αναζητηση σε οποιοδηποτε δορυφορο , στο τελος ξαναγυρναει αυτοματα στον 19,2.
Γεια σου φιλε " iordanis 1970 ". Απ οτι εχω καταλαβει δεν ειναι μονο θεμα κλειδιων , αλλα και λογισμικου .Αν διαβασες πιο πανω μερικα ποστ , ρωτησα κατι σχετικο , και μου απαντησε ο " aoxara fc " πως πρεπει να περιμενω καποιο νεωτερο αρχειο (patch) που θα τα περιλαμβανει .Ψαχνω τον ΑΝΤ1 EUROPE που σε καποια ανοιγει και σε αλλα οχι (το ηθελα να ειναι μαζι με τα jsc sport ).Αλλα ΔΕΝ.....οτι κλειδια και να του αλλαζα η να του προσθετα , τιποτα .( ιδιο δεκτη εχω με τιον δικο σου).Αν καποιος φιλος εχει να μας δοσει κατι πιο σχετικο η να διορθωσει ΚΑΛΟ θα μας κανει .