Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πεί με ποιό πρόγραμμα περναμε τα mcaskey.bin,καί πώς;;;;;
Παιδιά,μπορεί κάποιος να μου πεί με ποιό πρόγραμμα περναμε τα mcaskey.bin,καί πώς;;;;;
" panorama " εχεις pm
γεια σας κ απο μενα θελω μια βοηθεια πηρα τον argus piccollo plus hdip στο καταστημα μου περασε emm κ ετσι εχω newamd,cccam κτλ θελω να συνδεθω με newcamd 525
το προβλημα ειναι οτι περναω στο μενου net client confing τους κωδικους που εχω αλλα tipote. μήπως φταίει οτι για server name μου εχουν δωσει ip.
ΑΚΥΡΟ συνδέθηκα
..Kai afto ginete opos les.Alla to ant1-europe mallon tha figei apo ton Hellasat dioti o ote tha diakopsi tin metadosi ton ellinikon kanalion stis 39° symfona me plirofories opos aftin.
Παίδες,βγήκαν νέα Kunibert πατς προχθές για τα μοντέλα
argus mini,argus miniplus highspeed,argus vip3 & optimuss underline.
Εγώ δοκίμασα αυτό του highspeed και το βασικό είναι οτι δουλεύουν
τα Τσέχικα & Σλοβάκικα στον Astra 3B στις 23.5°E.
Αναλυτικά ποιά κανάλια,θα δείτε εδώ μαζί με το νέο mcaskey
που περιέχει και τα σχετικά κλειδιά :
http://www.satsupreme.com/showthread...679#post982679
Δεν είχα χρόνο να ερευνήσω για άλλες αλλαγές,
μόνο το ότι ο ANT1 Europe δυστυχώς και πάλι έμεινε απ'έξω!
aoxara-fc Πως περνάμε τα mcaskey στον miniplus highspeed?
Σε miniplus highspeed υπαρχει τροπος χειροκινητα να περασουμε καινουριο καναλι,χωρις να κανουμε εξ αρχης σκαναρισμα;Δεν θελω να χασω τις λιστες ετσι οπως τις εχω.
Τα βάζουμε σε φλασάκι(αποσυμπιεσμένα και όχι σε φάκελλο) και πάμε :
μενου>Ρυθμίσεις ca>Επεξεργασία Κλειδιών>Κόκκινο πλήκτρο στο Τ/Χ>απαντάμε "Ναι"
και ο δέκτης αφου τα φορτώσει κάνει επανεκκίνηση.
Βρίσκουμε τα στοιχεία εκπομπής του νέου καναλιού και πάμε :
μενου>Εγκατάσταση Δορυφόρου>Κίτρινο πλήκτρο στο Τ/Χ(Αλλαγή ΤΡ)>Πράσινο πλήκτρο(Προσθήκη)(αν πρόκειται για νέα συχνότητα)>
Βάζουμε τα στοιχεία εκπομπής
(αν η συχνότητα υπάρχει ήδη πάμε στη 2η σειρά όπου βρίσκονται αριθμημένοι
όλοι οι αναμεταδότες του δορυφόρου και την βρίσκουμε>Κόκκινο πλήκτρο(Σάρωση ΤΡ)
>Ρυθμίζουμε τις 5 επιλογές ανάλογα με τις επιθυμίες μας και πατάμε ΟΚ>στο νέο πινακάκι με τα κανάλια που βρέθηκαν διαγράφουμε
με το πράσινο πλήκτρο όποια δεν θέλουμε να προστεθούν στη λίστα,και αν θέλουμε με το κόκκινο
βάζουμε όποιο θέλουμε σε όποια λίστα αγαπημένων θέλουμε (αν έχουμε λίστες).