Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 58 of 96 FirstFirst ... 83348535657585960636883 ... LastLast
Results 571 to 580 of 953

Thread: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Senior Member aoxara-fc's Avatar
    Uploads
    20

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Βασικά εμένα μου τη δίνει που μερικοί πασσάρουν ότι βρούν απο αλλού
    χωρίς να δοκιμάσουν αν κάνουν αυτά που υπόσχονται,ενω εγω κάθομαι
    σαν βλάκας και τα δοκιμάζω ένα-ένα γυρνώντας το πιάτο σε όλους τους δορυφόρους
    πριν το δημοσιεύσω το ρημάδι το αρχείο.
    Ας μας πεί πρώτα τι διαπίστωσε ο φίλος μας που το συστήνει (αν το δοκίμασε) και βλέπουμε...

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Σωστός..
    Για μένα όταν κάποιος προτείνει ένα τέτοιο η άλλο αρχείο/πρόγραμμα πρέπει να ενημερώνει αν το έχει δοκιμάσει πρώτα αυτός.
    Αυτό το I have not tried yet δεν μπαίνει τυχαία σε αυτές τις προτάσεις/πληροφορίες.

Senior Member
    Uploads
    5

Και οι δυο ΣΩΣΤΟΙ. Και να ειστε σιγουροι οτι οι παρατηρησεις και των δυο ειναι καλοδεχουμενες οπως παντα. Λοιπον το αρχειο το δοκιμασα πριν γραψω εδω μεσα (και λαθος μου που δεν το ανεφερα). Ομως , το να αναφερει καποιος οτι υπαρχει κατι φρεσκο με την εννοια του καινουριου , δεν σημαινει οτι το προτεινει κιολας . Αλλωστε εχει συμβει , συμβαινει και θα συμβαινει , οσο υπαρχουΜΕ εδω μεσα ατομα που δεν ξερουΜΕ και βασιζομαστε στις υποδειξεις και την βοηθεια την δικη ΣΑΣ , να ψαχνουμε . Λοιπον , οι δορυφοροι που εχω ειναι λιγοι ( hotbird - asrtra 19.2 + 28.5 - thor - hellassat - turksat ) . Σ'αυτους τους δορυφορους το δοκιμασα και διαπιστωσα , οτι ανοιγει και καποια καναλια ΕΠΙΠΛΕΟΝ , που δεν ανοιγαν τα προηγουμενα mcaskey.bin . Δεν ανεφερα κατι σχετικο , γιατι υπηρχε γραμμενο πριν το αρχειο . Οποιος ενδιαφεροταν και εψαχνε το αρχειο , θα διαβαζε αν τον ενδιεφερε κλπ , κλπ ................Καλο απογευμα .

Senior Member xristos1's Avatar
    Uploads
    0

τα mcaskey.bin ταιριαζουν σε ολα τα μοντελα edision?px Edision Progressiv TS Combo aoxara pio na perasw gia digea an exeis th kalosynh steile mou to me pm eyxaristw

Uploads
    20

@xristos1 : Μέσα στο αρχείο υπάρχουν οδηγίες για το πώς το στέλνουμε στον δέκτη
    και επίσης λίστα των biss καναλιών,όπως αυτών της digea,απλά θα ελέγξεις
    αν οι συχνότητες της λίστας είναι ίδιες με αυτές του δέκτη σου για να δουλέψουν τα κλειδιά.
    @cyclades : δεν κατάλαβες τις επισημάνσεις μου,εγώ θα χαιρόμουν πολύ να ασχολούνταν και
    άλλοι με την διευκόλυνση των μελών εδω μέσα,θα με ξεκούραζε αφάνταστα,αρκεί όμως
    να βάζανε προσωπική εργασία μέσα κι όχι να κουβαλούσαν εδώ ότι έτοιμο βρουν αλλού
    και χωρίς τουλάχιστον να το δοκιμάσουν.Είχα κι έχω αμφιβολίες στην προκειμένη περίπτωση
    τα 2 κανάλια που βάζει πρώτα σα βιτρίνα για να τραβήξει την προσοχή,το FR TV & FL TV
    αν ανοίγουν με το δικό του(που δεν είναι καν δικό του) mcaskey,για τα οποία ούτε κι εσύ
    διευκρινίζεις αν ανοίγουν,ούτε και λες ποιά επι πλέον κανάλια ανοίγει,για να ψάξω
    καλύτερες πηγές και να βελτιώσω και το δικό μου αρχείο στο μέλλον...

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by cyclades View Post
    Και οι δυο ΣΩΣΤΟΙ. Και να ειστε σιγουροι οτι οι παρατηρησεις και των δυο ειναι καλοδεχουμενες οπως παντα. Λοιπον το αρχειο το δοκιμασα πριν γραψω εδω μεσα (και λαθος μου που δεν το ανεφερα). Ομως , το να αναφερει καποιος οτι υπαρχει κατι φρεσκο με την εννοια του καινουριου , δεν σημαινει οτι το προτεινει κιολας . Αλλωστε εχει συμβει , συμβαινει και θα συμβαινει , οσο υπαρχουΜΕ εδω μεσα ατομα που δεν ξερουΜΕ και βασιζομαστε στις υποδειξεις και την βοηθεια την δικη ΣΑΣ , να ψαχνουμε . Λοιπον , οι δορυφοροι που εχω ειναι λιγοι ( hotbird - asrtra 19.2 + 28.5 - thor - hellassat - turksat ) . Σ'αυτους τους δορυφορους το δοκιμασα και διαπιστωσα , οτι ανοιγει και καποια καναλια ΕΠΙΠΛΕΟΝ , που δεν ανοιγαν τα προηγουμενα mcaskey.bin . Δεν ανεφερα κατι σχετικο , γιατι υπηρχε γραμμενο πριν το αρχειο . Οποιος ενδιαφεροταν και εψαχνε το αρχειο , θα διαβαζε αν τον ενδιεφερε κλπ , κλπ ................Καλο απογευμα .
    Εμένα, τουλάχιστον,η τοποθέτησή μου ήταν γενική.Αν είχα παρατήρηση για με εσένα θα στο έγραφα.
    Αλλά ,όπως είπες και εσύ, αλλοιώς είναι να γράψεις για το συγκεκριμένο η άλλο keyfile
    και να γράψεις αυτά που διαπίστωσες δοκιμάζοντάς το.
    Να είσαι σίγουρος ότι από τους πιο πολλούς εδώ μέσα , αυτού του είδους οι προτροπές/ενημερώσεις εκτιμώνται ιδιαιτέρως θετικά.

Uploads
    0

kalispera aoxara to problhma einai oti ston argus mini den exei 3e perasa syxnothtes xeirokinhta alla shma mhden ti prepei na kanw se ayton ton dekth gia digea?

Uploads
    20

Δεν έχω ούτε agus mini σκέτο ούτε Progressiv TS Combo στα χέρια μου να το ψάξω,
    στον mini πρέπει σίγουρα να δουλεύει το mcaskey,είναι όμως HD για να έχει σήμα στα digea?
    Κι αν είναι,γιατί δεν έχεις σήμα?Αυτά μόνο απο κοντά μπορεί κάποιος να τα ψάξει...

Uploads
    0

o dekths einai hd to kako einai oti stous doruforous den exei 3e oute sto teleytaio logismiko

Member
    Uploads
    0

O highspeed είναι η ο απλός;; σε εμένα έχει κανονικά το δορυφόρο έχω τον χαισπιντ.
    Μπορείς να τον περάσεις από το PC με το setedit Argus.

Advertise Here