Πατριωτάκι πάρε ένα τηλέφωνο την edision Ελλάς ,και εξήγησέ τους αυτό που συμβαίνει,από ότι ακούω είναι πολύ εξυπηρετικοί.
[h**p://www.edision.gr/]
Δεν διαφωνώ ότι είναι εξυπηρετικοί απλά μου είπαν να φορτώσω το image που είναι στο portal του. Βέβαια αυτό το image δεν δέχεται κλειδιά BISS μόνο με αναβάθμιση αλλά αν την πραγματοποιήσεις συμβαίνει πάλι το ίδιο.
Τέλος πάντων με έχει κουράσει το θέμα.
Τα έχω ψάξει όλα και βρήκα την πιο μπακαλίστικη λύση.
Δεύτερο καλώδιο και όλα καλά.
Τέρμα με τα diseqc.
Απλά για το γαμώτο δεν γίνεται να παίζει με diseqc όλα καλά στο όνειρο μου και στον edision να μου βγάζει δάκτυλο.
Τέλος πάντων είπαμε...... Δεύτερο καλώδιο μπας και βρω την υγειά μου.
Ευχαριστώ που ασχοληθήκατε μαζί μου.![]()
Γιατί δε δοκιμάζεις με άλλο DiSEqC;
δωκιμασε και κατι ακομα,σε ειπα οτι θα βαλης κεντρο 9 μοιρες και hotbird πλαει και αριστερα ωταν κυτας το πιατο μπροστα και θα βαλης 1-στο diseqt 9 μοιρες και 2-hotbird γιατη αφτο επειδη παντα στα edison το 1 ειναι το astra και 2 hotbirb και εχω παρατηρησι πολλες φορεσ κανη αφτο το freez . κανης disable το astra .και δευτερον παιξε λιγο με τα tone buse 1 και 2 μην κανης diseqt1 κανε tone bus 1 και κανε 22kz on.ριξε μια αφτο το soft γιατη θα σκασουμε ρε φιλαρακο ......hahaha
Φίλε δεν έχεις καταλάβει κάτι. Δεν έχω σε ένα πιάτο 2 ή 3 lnb. Έχω δύο πιάτα με ένα lnb στο κάθε ένα, οπότε από θέμα εστίασης είμαι ΟΚ. Τα πιάτα τα συνδέω με diseqc αλλά δεν κάθετε το diseqc.
Έχω δοκιμάσει να αλλάξω τις θέσεις πάνω στο diseqc και έχω αλλάξει και τους τόνους αλλά τα ίδια .
Το καλώδιο είναι λίγο δύσκολο να φταίει (γνώμη μου). Έκανες κάποια επανεκκίνηση το δέκτη στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις;
εμένα παιδιά πάντως με με diseqc παίζει σφαίρα.
Το ένα πιάτο 13 μοίρες και το άλλο στις 9.
Το Diseqc δεν ξέρω τι μάρκα είναι ούτε τι τύπου ... αλλά παίζει.
Τα καλώδια μου είναι ότι ναναι από το μαγαζί της γειτονιάς.
Αν μπορείς από το μαγαζί που αγόρασες τον δέκτη, ζήτα έναν ακόμη δανικό (αν μπορούν να σου δώσουν... άσε τον δικό σου για ενέχυρο στην τελική....) για να δεις αν τελικά φταίει ο δέκτης ή τα υπόλοιπα.
Edision Argus Miniplus Highspeed έχω αυτόν τον δέκτη και βλέπω την Digea τζάμι όχι όμως και τα κρατικά της ΕΡΤ.Σε άλλο φορουμ καποιος μου είπε οτι αν περάσω την 1.4.46 ίσως ο δέκτης καταφέρει να δει και τα κρατικά . που μπορώ λοιπόν να βρώ αυτί το S/W; Να πω εδω ότι αυτή την στιγμή ο δέκτης φοράει την ανεπίσημη 1.4.50. Έκανα πολλές δοκιμές και με τις ακόλουθες 1.4.44 -1.4.45 - 1.4.48 αλλά δυστηχώς χωρίς κανένα αποτέλεσμα για τα κρατικά ενω αντιθέτος η Digea ανοιξε και με τις τρείς.