Ήρθε ο νέος Edision Apache IP (οχι engma) τρεχει plugin, έχει youtube και άλλα applications.. iptv, καθώς και Sega emulator με ένα κάρο παιχνίδια απο τη παλιά
παιχνιδοκονσόλα Sega.
Ήρθε ο νέος Edision Apache IP (οχι engma) τρεχει plugin, έχει youtube και άλλα applications.. iptv, καθώς και Sega emulator με ένα κάρο παιχνίδια απο τη παλιά
παιχνιδοκονσόλα Sega.
Δοκιμασα την Galaxy-Synaps@Edision Mini ver 1.5.35 By dreamer1983&FFTeam, με mcas_data HS_2.47 και δειχνει και τα Γαλλικα (οχι ομως τα HD.. εκτος αν θελουν ανανεωση οι αναμεταδοτες μου)
Η αναβαθμιση, απο εκει που την κατεβασα, γραφει..
New alternative firmware for Edision Argus Mini mod by dreamer1983ver 1.5.35
mcas_data HS_2.47
RC1 ok
update all emulators
enjoy! 29-11-2013
Δεν υπαρχει καποιο προγραμμα να κανουμε μονοι μας update emulators?
Η χειαζεται εξιδείκευση ?
Εχω την εντυπωση οτι η 1.5.35 δεν υπαρχει σε αυτο το φορουμ
Δεν εβαλα το link γιατι..Προσπαθησα να κανω το link να φαινεται σαν εδω αλλα δεν το καταφερα και ο διαχειριστης μαλλωνει..
ξαναρωταω μηπως και βρεθει η λυση στο πρόβλημα.ζητω συγνωμη αν σας ζαλιζω αλλα είμαι fun της κάθε είδους εφαρμογης και τσιτώνομαι μεχρι που να την κανω να δουλεψει :) στο ερωτημα λοιπον που είναι το εξης: "να σας ρωτησω κατι. το τελευταιο update στον argus mini εχει την προσθηκη για web tv. περναμε με usb στικακι το WebTV List.txt γινεται αποθηκευση βλέπουμε τα ονόματα των καναλιων και τα αντιστοιχα urls αλλα όταν παταμε ok για να δουμε το χ καναλι γραφει ἡ "συνδεση απετυχε". συγκεκριμενα προσθεσα name και url που στο internet δουλευει αψογα με τον vlc media player ενώ στον argus mini όχι.κανω κατι λαθος και αν ναι τι?"
apo oti ematha einai thema firmware.. oute to katrina tv douleuei..anamenoume gia kainourgio firmware