Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 92 of 96 FirstFirst ... 426782879091929394 ... LastLast
Results 911 to 920 of 953

Thread: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Member ioanis papas's Avatar
    Uploads
    0

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Quote Originally Posted by krina View Post
    kalispera, exw ton progressive hd compact mporei na mou pei kapoios pws pernaw mcaskey???
    Αυτόν έχω και ,γω (σκατά μηχάνημα είναι δεν μου αρέσει καθόλου) του πέρασα ανεπίσημη αναβάθμηση απο το Satsoft και είδα φώς παντού,χωρίς να του περάσω κάτι χειροκίνητα.

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    0

Για το κομμάτι του κόσμου που θέλει να βλέπει τα ελληνικά κανάλια χωρίς να πληρώνει (και είναι μεγάλο κομμάτι) είναι πολύ καλή επιλογή. Νομίζω πως σε αυτούς απευθύνεται κατά κύριο λόγο.

Junior Member
    Uploads
    0

me ypomonh kai xeirokinita ola paizoun kai ston progressiv. eidika ta biss. apla idia onomasia kanaliou na vazete mazi me to kleidi. tourkos kai gallos mono de paizoun epeidh profanos den exei vgei katallhlh anabathmish

Member
    Uploads
    0

Γεια σας ,και Χρόνια πολλά,Καλή χρονιά να εχουμε.
    Μόλις πέρασα σε Underline Edision τά mcas.bin,αυτά που ανέβασε ο φίλος,και ενώ απο ότι βλέπω είναι σωστά τα
    Keys-BISS,παρ΄ολα αυτά δεν ανοίγουν,εχω το τελευταίο Λογισμικό τού Kunerb 1_05_95.

Member
    Uploads
    0

Οδηγιες για biss
    biss στον mini 2in1 αλλα και στον argus miniplus highspeed, (ισως και σε αλλους δεκτες της οικογενιας edision) περνανε με τεσσερις τροπους.

Ο ενας (που τον λεω απλα για να ξερετε) ειναι απο το μενου.. στο CA.. επεξεργασια κλειδιων.. biss.. προσθηκη.. και βαζεις τα στοιχεια (sid-συχνοτητα-κλειδι. Θα πρεπει ομως να ταιριαζει η συχνοτητα του καναλιου με αυτη που θα βαλεις στο μενου με τα κλειδια. Δηλ. αν εσυ για παραδειγμα περασεις το κλειδι σωστα αλλα βαλεις την συχνοτητα 11919 που δινουν τα site -για το opap για παραδειγμα

OPAP TV ] Eutelsat 9A (9E) 11919 V 27500 3/4 DVB-S QPSK (MPEG-4) | Biss | SID: 002C |
    key : 86 67 A4 91 76 E4 75 CF

ενω στο δεκτη σου το opap εχει κατεβει με την συχνοτητα 11918, δεν θα ανοιξει. Θα πρεπει η να αλλαξεις τη συχνοτητα απο το μενου με τα κλειδια, η απο τον αναμεταδοτη. Να ειναι ομως ιδια και στα δυο.

O αλλος τροπος ειναι πολυ απλος! (και ο πιο ασφαλης, ώστε να εισαι σιγουρος ότι όλα τα στοιχεια εχουν περαστει σωστα). Πατας διαδοχικα το πληκτρο info δυο φορες και μετα το πρασινο πληκτρο και θα σου βγαλει στο πανω μερος της οθονης μια επιλογη για να περασεις το biss κλειδι (για παραδειγμα το οπαπ ειναι το 86 67 A4 91 76 E4 75 CF). Αφου το περασεις πατας οk και εισαι οk! Με αυτο τον τροπο δεν χρειαζεται να περασεις συχνοτητα κ.α (τα περναει μονο του) παρα μονο το κλειδι.
    Σε καποιες αναβαθμισεις από κλωνους, πχ Galaxay-Synaps-Sab-Xwindow--Sab-Amstar, ισως χρειαζεται να πατησεις διαδοχικα το πληκτρο info δυο φορες και μετα το κοκκινο πληκτρο (μια η δυο φορες) και όχι το πρασινο

Το κλειδι το περνας με τα πληκτρο του κοντρολ (σε οδηγουν αυτα, ας πουμε το c ειναι το κοκκινο πληκτρο)

Ο τριτος ειναι να κατεβασεις ενα mcaskey σε ενα usb (αλλα δεν θα το βαλεις σε φακελο γιατι δεν θα το βλεπει) και να πας στο μενου-->επεξεργασια κλειδιων--> CA και να το περασεις στον δεκτη πατωντας το κοκκινo πληκτρο.

Ο τεταρτος είναι να ανοιξεις το mcaskey, η ένα backup-αντιγραφο ασφαλειας, με το ortonkey 1.8 η με το mcaskey editor.. να το επεξεργαστεις με καποιο απο αυτα.. να το σωσεις και μετα να το φορτωσεις στο στον δεκτη (η το mcaskey η το backup)

Member
    Uploads
    0

Κι εσυ διαβασμενος εισαι..
    Δεν το ηξερα το
    mcaskey editor. Απ' ο,τι βλεπω πανω κατω τα ιδια με το orton key κανει (ονομασια κανεις και με το orto key). Ειδα ομως οτι το mcaskey editor εχει και επιλογη να διαβαζεις απο τον δεκτη (με RS232), αλλα δεν μπορεσα να συνδεθω.. για να δω αν μπορω να φορτωνω απευθειας τα κλειδια (χωρις UsB). Εχεις δοκιμασει? Γινεται?

Member
    Uploads
    0

Σιγουρα το usb ειναι πολυ βολικο. Θα με βολευε ομως και με RS232 γιατι o υπολογιστης μου ειναι διπλα στην Tv.. και θα μπορουσα να ανοιγα το mcaskey editor.. να φορτωνα απο τον δεκτη.. στη συνεχεια να εκανα τις αλλαγες.. και τελος να φορτωνα τις αλλαγες παλι στον δεκτη.

VIP Member
    Uploads
    1

χρονια πολλα σε ολους :) μετα από αναβαθμιση μεσω usb στον progressive HD o δεκτης ανοιγει αλλα δεν εχει καναλια ..πατας menu και αντι για μενου δειχνει μπλε οθονη με 4 παυλες στο display του κτλ. η ερωτηση είναι αν μπορω και πως τον επαναφερω?

Member
    Uploads
    0

Εχεις κρατησει αντιγραφο ασφαλειας (backup) ?
    Δοκιμασε αυτο το προγραμμα..

progressiv_rs232_Upgrade_tool.rar

Δεν μπορω να σου πω με σιγουρια αν θα τον επαναφερεις, μιας και δεν εχω αυτον τον δεκτη αλλα εχω τον edision mini 2in1, αλλα απ' ο,τι ειδα, αυτο το προγραμμα ειναι σαν ενα αντιστοιχο για τον δικο μου και πιθανοτατα να βασιζονται στην ιδια λογικη.

Εγω στον δικο μου εκανα τα εξης

1: Οπωσδηποτε καλωδιο null modem (οχι ανταπτορα).

2: Ο δεκτης ανοικτος.

3; Επιλεγω τη σωστη serial port... Parity επιλεγω Even και Bits Rate επιλεγω 115200.(οπως ειναι)

4: Εκει που λεει File παταω browse και επιλεγω καποια αναβαθμιση (επισημη, ανεπισημη η αντιγραφο ασφαλειας).

5: Στο Operate Mode επιλεγω Upgrade

6: Επιλεγω Include Bootloader και μετα πατω ΝΕΧΤ. Μου ζηταει να κλεισω και να ανοιξω τον δεκτη (απο τον διακοπτη-ρευμα).

Το κανω και..σε 10'-15' ειναι ΟΚ!

VIP Member
    Uploads
    1

πρωτα πρωτα σε ευχαριστω. τωρα null modem καλωδιο πως θα το συνδεσω? δεν εχει θυρα 232? βοηθα γιατι είναι ξενος :)

Page 92 of 96 FirstFirst ... 426782879091929394 ... LastLast
Advertise Here