Δυστυχώς αυτά δεν ανοίγουν με κλειδιά,μόνο μέσω ιντερνετ
για δέκτες που συνδέονται μ'αυτό,κι αυτό δεν είναι δωρεάν φυσικά...
Δυστυχώς αυτά δεν ανοίγουν με κλειδιά,μόνο μέσω ιντερνετ
για δέκτες που συνδέονται μ'αυτό,κι αυτό δεν είναι δωρεάν φυσικά...
υπαρχει δυνατοτητα με τον edision mini 2in1 (χωρις lan) να δω απο server ?
..Xoris LAN.?Kai pos tha ginei afto,otan xreiazese oposdipote "internet".Isos me w-lan.Xoris synexomeni syndesi sto internet den ginete tipota.
Εχω παρει τον edision vip3 τον εχς συνδεμενο σε εναν server και μου κανει το εξης οταν κανω zapping στα καναλια αργει να μου τα ανοιξει απο 1 εως 5 λεπτα καμμια λυση πως θα λυθει αυτο
Ευχαριστω
μαλλον ο σερβερ σου ειναι κουκουρουκου δοκιμασε και μια αλλη γραμμη και πες μας
..Tote isos na ftaiei to SW (image) pou exei epano.Ta edision apo oti diavazo exoun kapio mikro provlima me to "cccamd" den doulevoun me oles tis ekdoseis.Eksartate me ti doulevei o servitoros pou exeis.Den grafeis omos an ta dyo receiver einai dika sou kai exeis dyo grammes i prospatheis na kaneis "reshare",afto apla den den ginete.
Καλησπερα αγορασα και εγω εναν δεκτη edision argus piccollo hdip και η τηλεοραση μου (Sony Bravia) δεν τον αναγνωριζει.Δοκιμασα 2 καλωδια hdmi 1.3 και 1.5 version.Eχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?
Ειναι λιγο περιεργο να μην τον αναγνωριζει, επιλεγεις συνδεση hdmi υποθετω στη τηλεοραση, γιατι να σου θυμισω οτι δεν ειναι οπως το σκαρτ, να επιλεγεται αυτοματα η εισοδος.
Και μια ανεφερα σκαρτ, με σκαρτ το δοκιμασες να δεις;
Δεν εχω τον δεκτη αυτον αλλα λογικα θα πρεπει και σε αυτον μεσα απο το μενου του να επιλεξεις σε ποια εξοδο θα δινει σημα ......