Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 61 of 96 FirstFirst ... 113651565960616263667186 ... LastLast
Results 601 to 610 of 953

Thread: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Νέο site για λογισμικά Edision

Οι δέκτες της Edision φημίζονται τόσο για την ποιότητα κατασκευής τους, όσο και για την υποστήριξή τους. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει η αυτόνομη σελίδα www.sat-soft.net, αναρτημένη μονάχα για λογισμικά των δεκτών Edision. Εξαιρετικά λιτή και απλή στη χρήση της, η σελίδα προσφέρει ελεύθερα, χωρίς διαδικασία login, αναβαθμίσεις λογισμικών και εργαλεία για όλους τους δέκτες Edision, όπως Progressiv HD, Argus VIP, Argus Piccollo HD, Argus Pingulux, Hypnos κ.ά.

Πηγη: digitaltvinfo.gr

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

digsat_edision-argus-piccollo-plus-hdip_back.jpg
    Quote Originally Posted by telisgr View Post
    Ειναι λιγο περιεργο να μην τον αναγνωριζει, επιλεγεις συνδεση hdmi υποθετω στη τηλεοραση, γιατι να σου θυμισω οτι δεν ειναι οπως το σκαρτ, να επιλεγεται αυτοματα η εισοδος.
    Και μια ανεφερα σκαρτ, με σκαρτ το δοκιμασες να δεις;
    Δεν εχω τον δεκτη αυτον αλλα λογικα θα πρεπει και σε αυτον μεσα απο το μενου του να επιλεξεις σε ποια εξοδο θα δινει σημα ......
    Ναι εννοειται οτι μπαινω και μεσα απο το μενου της τηλεορασης κανει ανιχνευση αλλα δεν τον βρισκει.Εχω δοκιμασει και απο τις 2 θυρες hdmi της τηλεορασης,Λογικα δεν θα επρεπε να το αναγνωριζει?Οχι με καλωδιο Σκαρτ δεν δοκιμασα γιατι δεν εχει ο δεκτης υποδοχη.Σου εβαλα και την εικονα για να δεις τις υποδοχες.

Junior Member
    Uploads
    0

άλλη συσκευή την βλέπει αυτόματα; στο τηλεχειριστήριο έχει ένα κουμπί [ με σύμβολο ένα τετράγωνο με ένα βέλος] βρες από εκεί π.χ hdmi 1 k πάτα ο.κ
    διαφορετικά δοκίμασε τα rca που έχει ο δεκτης

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Quote Originally Posted by sportli View Post
    Ναι εννοειται οτι μπαινω και μεσα απο το μενου της τηλεορασης κανει ανιχνευση αλλα δεν τον βρισκει.Εχω δοκιμασει και απο τις 2 θυρες hdmi της τηλεορασης,Λογικα δεν θα επρεπε να το αναγνωριζει?Οχι με καλωδιο Σκαρτ δεν δοκιμασα γιατι δεν εχει ο δεκτης υποδοχη.Σου εβαλα και την εικονα για να δεις τις υποδοχες.

Αυτο το ειδες; Μαλλον θα πρεπει να ειναι θεμα καποιας ρυθμισης......

Quote Originally Posted by telisgr View Post
    ......... λογικα θα πρεπει και σε αυτον μεσα απο το μενου του να επιλεξεις σε ποια εξοδο θα δινει σημα ......
    Δες κι αυτο που λεει ο φιλος απο πανω, που λογικα εχει τον δεκτη ......

Senior Member
    Uploads
    5

Quote Originally Posted by sportli View Post
    Καλημερα .Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο '' πακετο''. Εαν κανεις οσα σου γραφουν πιο πανω ,και δεν βλεπεις , δοκιμασε με αλλο καλωδιο γιατι μπορει να ειναι χαλασμενο (οι HDMI υποδοχες της τηλεορασης εχουν αριθμηση .δωσε τον αντιστοιχο αριθμο με το πρωτο ,επανω αριστερο κουμπι του κοντρολ ). Δοκιμασες να δεις με τα SD τι γινεται ? Γι αυτα χρειαζεται το καλωδιο με τα τρια χρωματα που ειναι για audio (και την αντιστοιχη αλλαγη στη ρυθμιση της τηλεορασης με το κοντρολ .Δοκιμασε το μονο του .Τις αλλαγες η τηλεοραση τις βλεπει αμεσως ομως ο αποκωδικοποιητης ισως χρειαζεται επανεκκινηση .

Member
    Uploads
    0

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

καλημερα σε ολοι την παρεα... σας ευχομαι ολουσ απο καρδια καλο πασχα και καλη ανασταση..θελω μια βοηθεια. εχω ενα αποκωδικοποιητη OPTIMUSS Underline (FullHD-1080p) ειναι ετοιμος παιζει σφαιρα 13-19 μοιρες , και θελω να αντιγραψω το λογισμικο,και να το περάσω σε ένα δεύτερο OPTIMUSS Underline (FullHD-1080p) και να παιζει οπως το αλλο ... Γινετε ?και αν ναι με το USB μπορω ?σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια... και για τα ορθογραφικά λάθη μην μαλωνετε.. καλημερα.καλο πασχα και καλη ανασταση..

Senior Member
    Uploads
    1

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

pas menu kentriko menu - apothikeusi se usb ...

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by cyclades View Post
    Καλημερα .Φιλε μου εχω ακριβως το ιδιο '' πακετο''. Εαν κανεις οσα σου γραφουν πιο πανω ,και δεν βλεπεις , δοκιμασε με αλλο καλωδιο γιατι μπορει να ειναι χαλασμενο (οι hdmi υποδοχες της τηλεορασης εχουν αριθμηση .δωσε τον αντιστοιχο αριθμο με το πρωτο ,επανω αριστερο κουμπι του κοντρολ ). Δοκιμασες να δεις με τα sd τι γινεται ? Γι αυτα χρειαζεται το καλωδιο με τα τρια χρωματα που ειναι για audio (και την αντιστοιχη αλλαγη στη ρυθμιση της τηλεορασης με το κοντρολ .Δοκιμασε το μονο του .Τις αλλαγες η τηλεοραση τις βλεπει αμεσως ομως ο αποκωδικοποιητης ισως χρειαζεται επανεκκινηση .
    kαλημερα και σε σενα.Ψηφιακα δεν καταφερα να τον συνδεσω μονο αναλογικα και μετα που εκανα τις ρυθμισεις και καποια στιγμη τον εκλεισα.Μετα δεν τον ξανααναγνωρισε η τηλεοραση,εντωμεταξυ εκανε κολληματα και το τηλεκοντρολ.Μια υπακουε και μια οχι.Προφανως εχει καποιο προβλημα και τον εστειλα για αντικατασταση.Είχα ακουσει καλα λογια για αυτον τον δεκτη και τωρα ψιλοαπογοητευτηκα .Ελπιζω με την αντικατασταση να πανε μετα ολα καλα.Εσυ εχεις μεινει ικανοποιημενος?Σου κανει κολληματα?

New Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα από Χανιά και καλώς σας βρήκα

Επειδή μας ετοιμάζουν κι εδώ επίγεια ψηφιακή και switchoff, μπήκα στη διαδικασία χθές-σήμερα να ψάξω για λύσεις.
    Δε θέλω να χάσω τα τοπικά που θα γυρίσουν σε mpeg4 (επίγεια) οπότε έναν αποκωδικωποιητή τον χρειάζομαι οπωσδήποτε. Διαβάζοντας, έμαθα για τον Edision Progressive TS. Εξαιτίας του χαμηλού κόστους σκέφτομαι να τον προτιμήσω αντί για απλό επίγειο αποκωδικοποιητή, κι έτσι να 'χω να βλέπω και δορυφορικά με ευκολία (ένα τηλεκοντρόλ, μία συσκευή)
    Δεν είδα σπουδαία παράπονα πουθενά, ήθελα λοιπόν να ρωτήσω εσάς, αφού εγώ από δορυφορικά έχω μαύρα μεσάνυχτα:
    Καλή επιλογή? (από άποψη πρακτικότητας, τιμής και λειτουργικότητας)
    Μήπως υπάρχει άλλη παρόμοια λύση, σε παρόμοια τιμή (έστω λίγο ακριβότερο) που θεωρείτε εσείς καλύτερη, αλλά κυρίως που να είναι δημοφιλής κι έτσι να είναι σίγουρο ότι θα βρίσκονται πάντα φρέσκα "πατσαρισμένα" λειτουργικά/κλειδιά (ανησυχώ λίγο γι αυτό, μιας και θεωρείται καινούριο μοντέλο, και ΔΕΝ βλέπω ακόμα πατσαρισμένο πχ στο ILTV)

Senior Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα παιδία...Μία βοήθεια αν ξέρει κάποιος.
    Έχω ένα argus piccollo plus HDip και μου έχι σπάσει τα νεύρα.
    Το πρόβλημα έχει ως εξής :
    Έχω δύο πιάτα συνδεμένα το ένα στις 13 και το άλλο στις 9 μοίρες συνδεμένα με ένα diseqc 2x1.
    Έχω ρυθμίσει το δέκτη στις αντίστοιχες επιλογές αλλά εκεί που μου παίζει κόβεται το σήμα.
    Πρέπει να ξεσυνδέσω το καλώδιο προς το diseqc να το αφήσω 2 λεπτά, μετα να παίζω με τις επιλογές (π.χ. τυφλή αναζήτηση) μέχρι να βρει το σήμα (αρκετή ώρα) και μετά παίζει για λίγο ακόμα και πάλι από την αρχή. Κολλάει το tuner συνέχεια.
    Μπορώ να κάνω κάτι?

Βοήθεια παρακαλώωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Advertise Here