Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 66 of 96 FirstFirst ... 164156616465666768717691 ... LastLast
Results 651 to 660 of 953

Thread: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Εχω αγοράσει έναν Edision progressiv ts HD....αν και είχα δήλωση παλαιότερα ότι δεν θα ξαναασχοληθω με Edision έβαλα το πείσμα μου στην άκρη,λόγο ότι είναι και combo..να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μπαίνοντας μέσα στο menu και συγκεκριμένα στο network cccam κλπ έχει όλα τα γράμματα κεφαλαια μικρά και από σύμβολα μονο αυτό (?) τέλειες παύλες τίποτα...την γίνεται ρε παιδιά γνωρίζει κανεις που βρίσκονται αν βρίσκονται? υπάρχει κανένα ανεπίσημο λογισμικό γι αυτο το μηχάνημα εκτος τις γνωστης σελίδα τις Edision?

2. Advertise Here
    VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by nikolas021292 View Post
    Εχω αγοράσει έναν Edision progressiv ts HD....αν και είχα δήλωση παλαιότερα ότι δεν θα ξαναασχοληθω με Edision έβαλα το πείσμα μου στην άκρη,λόγο ότι είναι και combo..να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος μπαίνοντας μέσα στο menu και συγκεκριμένα στο network cccam κλπ έχει όλα τα γράμματα κεφαλαια μικρά και από σύμβολα μονο αυτό (?) τέλειες παύλες τίποτα...την γίνεται ρε παιδιά γνωρίζει κανεις που βρίσκονται αν βρίσκονται? υπάρχει κανένα ανεπίσημο λογισμικό γι αυτο το μηχάνημα εκτος τις γνωστης σελίδα τις Edision?
    Μετά κόπο και βασάνων ανακάλυψα πως παντώντας πάνω στο url σου βγάζει όλα τα γραμματα αριθμους εκτος τέλειες κόμματα @ κλπ...για να δουλέψουμε ολους τους χαρακτήρες πρέπει να κάνουμε χρήση μονο τα πλήκτρα από το 0 έως το 9
    το καλύτερο όλον βεβαια θα ήταν να μπορέσω να κάνω χρήση το στικακι αλλα δεν βρήκα ακόμη άκρη...αν κάποιος φίλος ξέρει πως και τι ας μας ενημερωση...

Junior Member Fakos's Avatar
    Uploads
    0

Χαιρετε,
    Εχω ενα EDISION progressiv TS και θελω να αλλαξω τα κλειδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε γιατι ειμαι αρχαριος?
    Πρεπει να βαλω ενα προγραμματακι (ILTV FW for Edision progressivHD GR) η μπορω να το κανω χειροκινητα και πως?
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.....

Senior Member xristos1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by PegasusII View Post
    Ναι γιατί όχι, σ' ευχαριστώ πολύ.

Τότε που έψαχνα image, κάποιες ταινίες mkv αν θυμάμαι, δε μπορούσε το spark να αποκωδικοποιήσει τον ήχο, ενώ π.χ. το Open AR-P τις άνοιγε. Και κάπως έτσι έβαλα και το DDamir για να κατεβάζω υπότιτλους, και Media Player για εξωτερικούς υπότιτλους με ελληνική κωδικοποίηση και σε γενικές γραμμές στήθηκε ένας αξιοπρεπής δέκτης-media center.

Τελευταία όμως! ...μου έκανε νερά στον ήχο μιας ταινίας (έκανε σπασίματα), το plugin VLC για movie streaming πετάει συνεχώς πράσινες οθόνες (Green Screen of Death), οπότε ίσως δοκιμάσω το HDMU μήπως κι εκεί είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα ;)
    katebase to image hdmu 10905 einai stathero kai paizei to media tou ta panta

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by zellps2 View Post
    παιδια καλησπερα, εχω εναν edision argus pingulux plus και δεν εχω ιδεα πως μπορω να βαλω γραμμη για νιβα, οπως επισης εβαλα με usb ενα αρχειο εβαλε κατι addon αλλα kernel enigma 2 δεν βρηκε, οποια βοηθεια με πμ στο εμαιλ αν ειναι δυνατον (απο dm 800 και enigma2 ξερω και στο σαιτ λεει spark & enigma 2) αλλα δεν ξερω τιποτα.... επισης εχω απορια ολοι οι δορυφορικοι δεκτες edision που εχουν ethernet παιζουν σι σι καμ η εμ τζι καμ αρκει να βαλεις ανεπισιμο λογιζμικο η αυτα τα masc key? ωραιο δεκτακι παντως εκανε τον dm μου να δειχνει αρχαιο....

να μαι ξανα και εγω, αφου καταφερε να μου σπασει τα νευρα, εχω να σας δωσω τις εξης πληροφοριες, με eos dev ε2(δεν βρηκα το hdmu για τσιπ 7111 oso kai na epsaksa) περασα τη γραμμη πατησα να ξεκινησει το addon αλλα δεν εκανε τιποτα!!! να κανω 2 ερωτισεις, πρεπει το αρχειο να εχει atributes 775?
    στο σπαρκ που πατησα κατεβασα τα addon, εβαλα τη γραμμη χειροκηνιτα, εβαλα ΑΚΡΙΒΩΣ μικρα-μεγαλα αλλα τπτ παλι, δεν ηρθε φως, στο σπαρκ επισης δεν μπορουσα να βρω το usr/keys για να βαλω μεσω dcc τα κλειδια, οποια βοηθεια (hdmu για pingulux plus ε2 να κατεβασω να βαλω Η να περασω να βαλω την γραμη στο σπαρκ!) βιαστικα να μιλησω για τον dreambox μου φαινεται

Junior Member Fakos's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fakos View Post
    Χαιρετε,
    Εχω ενα EDISION progressiv TS και θελω να αλλαξω τα κλειδια. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε γιατι ειμαι αρχαριος?
    Πρεπει να βαλω ενα προγραμματακι (ILTV FW for Edision progressivHD GR) η μπορω να το κανω χειροκινητα και πως?
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας.....
    Τοσο δυσκολο ειναι να αλλαξεις τα κλειδια? Κανενας δεν εχει μια απαντηση για μενα???

Uploads
    0

Quote Originally Posted by zellps2 View Post
    να μαι ξανα και εγω, αφου καταφερε να μου σπασει τα νευρα, εχω να σας δωσω τις εξης πληροφοριες, με eos dev ε2(δεν βρηκα το hdmu για τσιπ 7111 oso kai na epsaksa) περασα τη γραμμη πατησα να ξεκινησει το addon αλλα δεν εκανε τιποτα!!! να κανω 2 ερωτισεις, πρεπει το αρχειο να εχει atributes 775?
    στο σπαρκ που πατησα κατεβασα τα addon, εβαλα τη γραμμη χειροκηνιτα, εβαλα ΑΚΡΙΒΩΣ μικρα-μεγαλα αλλα τπτ παλι, δεν ηρθε φως, στο σπαρκ επισης δεν μπορουσα να βρω το usr/keys για να βαλω μεσω dcc τα κλειδια, οποια βοηθεια (hdmu για pingulux plus ε2 να κατεβασω να βαλω Η να περασω να βαλω την γραμη στο σπαρκ!) βιαστικα να μιλησω για τον dreambox μου φαινεται
    Τα πράγματα είναι πολύ απλά αν ακολουθήσουμε ένα ένα τα βήματα:
    Εγκαθιστούμε το all emu plugin.
    θα βρείται εδώ μερικά: http://www.swtools.biz/oscam/ (επιλέξτε όποιο θέλετε)
    Αφού το εγκαταστήσουμε με usb (δεν περιγράφω τη διαδικασία γιατί αναγράφεται στην παραπάνω διεύθυνση) κάνουμε restart τον δέκτη και πάμε στο menu/plugin του δέκτη.
    Βεβαιωνόμαστε ότι έχει εγκατασταθεί το oscam4spark.
    Απενεργοποιούμε τα πάντα όλα. (Να είναι κόκκινα.)
    Με ftp πάμε var/tuxbox/config . Βρίσκουμε το αρχείο .server και βάζουμε τα στοιχεία της γραμμής μας.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: To protocol στο υπόψη αρχείο να είναι ίδιο με το πρωτόκολλο του παρόχου σας. (δηλαδή θα είναι ή cccam ή newcamd ή mgcamd κ.τλ. αναλόγως τι έχει ο πάροχος)
    ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ:Για να λειτουργήσει ακόμα καλύτερα απαιτείται να είναι ενημερωμένο το αρχείο .dvbapi στην ίδια διαδρομή (var/tuxbox/config) το οποίο θα πρέπει να σας το δώσει ο πάροχος σας.
    Κάνουμε save και βγαίνουμε από ftp.
    Πάμε στο μενού του δέκτη/plugin και ενεργοποιούμε το oscam4spark. Μόνο αυτό να είναι πράσινο.
    Βγαίνουμε από το μενού και περίμενουμε 5-10sec.
    Λογικά θα έχουμε εικόνα

Uploads
    0

ayta gia spark etsi?an thes gia e2 einai diaforetika kai mh zorizesai ta perasa kai gw ayta otan ton phra eykola einai oti thes pm

Senior Member
    Uploads
    0

root/plugin/var/tuxbox/config εκει βρισκω το .server οπως επισης και το plugin mou einai to oscam4spark_tools.s (auto prepei na einai?)

Senior Member
    Uploads
    0

to βρηκα. το εκανα παιζει μια χαρα ευχαριστω πολυ, τωρα μου λειπει να κατσω να δω πως παιζει με το ε2 αλλα να βρω και το image...

edit το βρηκα και αυτο ειναι ακριβως ο ιδιος τροπος, σαν γενοσημο linux μου κανει το oscam αλλα απο την στιγμη που τα εχει ολα σε ενα νοικοκοιρεμενα δεν νομιζω να ειναι ασχημο.... ευχαριστω πολυ και παλι!!!

Advertise Here