Παιδεύομαι κι εγώ με τον edision progressive ts, βέβαια πρωτάρης και άρα άσχετος είμαι, άρα κάτι κάνω λάθος...
Προσπαθώ να τον βάλω να συνδεθεί μ ένα σέρβερ και όλο μου βγάζει login fail
Θα σας πώ τι κάνω μήπως ξέρει κανείς να μου πεί που κάνω το λάθος:
Στη σελίδα δίκτυο local network πως το λέει, με 0000 μου ενεργοποιεί (εμφανίζει στο κάτω μέρος της οθόνης) κόκκινο κουμπί. Πατάω λοιπόν το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ, και μπαίνω στη σελίδα παραμετροποίησης. Στην οθόνη αυτή, πάνω αφήνω server 1 (προφανώς μπορέι να δεχτέι πολλαπλούς σέρβερ?) απο κάτω συμπληρώνω την IP με νούμερα (μάλιστα βάζω τριψήφια, διότι διαπίστωσα πως δε δέχεται πχ 88.2.103. αλλά το θέλει 088.002.103. κτλ) συμπληρώνω port (στην περίπτωσή μου είναι μόνο ένα port, οπότε βάζω το ΙΔΙΟ νούμερο port και αριστερά και δεξιά) συμπληρώνω user & pass. Κάτι νούμερα που έχει -δεν έχω ιδέα τι είναι αυτά- τα αφήνω όπως είναι 01 02 03 μέχρι το 14 που πάει
Πατάω ping, και κάνει ping. Πατάω Login και μου βγάζει fail μετά από κάμποση ώρα (15 - 20 δευτερόλεπτα)
Στο μηχάνημα έχω περάσει το λειτουργικό απο δώ h**p://www.sat-soft.net/index.php/13-progressiv-ts/29-software (το πιο πρόσφατο)
Είναι συνδεμένο στο νετ με καλώδιο, όχι ασύρματα, και στο ρούτερ (ένα παλιο linksys wag200) έχω απενεργοποιήσει στο security τα πάντα (firewall off κτλ)
Κάθε βοήθεια, κάθε ιδέα, καλοδεχούμενη...
ΥΓ Επειδή το πρώτο πράμα που σκέφτηκα είναι "λάθος user/pass" το τσεκάρω στο PC μ ένα εργαλειάκι που βρήκα στο google γι αυτή τη δουλειά, το "NewCamdLoginTester.exe" - δεν ξέρω αν το έχετε ακούσει, εν πάσει περιπτώσει από το PC αυτό μου κάνει login στο σέρβερ κανονικά, ενώ αν αλλάξω κάτι στο user ή password δεν κάνει login βγάζει authentication error.