Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιο αρχείο που να ανοίγει το οτε tv sat στους 9 μοίρες εάν ναι μπορεί να μου στείλει κάποιος περισσότερα στοιχεία link κτλ. σε pm έχω των δέκτη argus mini 2in1 ip
Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιο αρχείο που να ανοίγει το οτε tv sat στους 9 μοίρες εάν ναι μπορεί να μου στείλει κάποιος περισσότερα στοιχεία link κτλ. σε pm έχω των δέκτη argus mini 2in1 ip
Έβαλα σήμερα τις 3Ε στο πιάτο μου, και είδα ότι στα προαποθηκευμένα ελληνικά, δεν υπήρχε σήμα!
Κάνω μια "τυφλή αναζήτηση" απο το δέκτη μου και μου τα έβγαλε όλα, αλλά στις συχνότητες 12499 και 12518 (χωρις να μπορώ να τα ξεκλειδώσω)!
Μετά πάω να κοιτάξω στο kingofsat και στην 12518 έχει μόνο 1 κανάλι, τη δε 12499 δε την έχει καν!
Μήπως τυχαία έπεσα σε κάποια πραγματική αλλαγή, ή έγινε κάτι άλλο?
Όποιος μπορεί ας επιβεβαιώσει..
..An les gia ta Ellinika tis digea,psaxneis lathos syxnotites.Aftes sto foto einai oi pragmatikes.
..Episeis einai kleidomena se "biss" alla to mbiskoto yparxei.
Το τσεκάρισα τελικά και είδα ότι για κάποιο λόγο ο δέκτης μου εμφανίζει πλασματικές τις συχνότητες!
Δε ξέρω γιατί προέκυψε αυτο, πάντως έβαλα στα μπισκότα τις πλασματικές συχνότητες που τα βλέπει ο δέκτης
και άνοιξαν αλλά με την 1519 version.. στις πιό νέες version δεν ανοίγει τίποτα!
γιατί έφαγε τέτοια φλασιά ο δέκτης μου..? μήπως επειδή τον έχω φλασάρει 100 φορες?? :p
..Kalispera Gianni.Gia na grafei edo malon Edision tha exei,den grafei omos pion exei.
argus piccollo έχω, απλά το tuner του δεν μου είχε κάνει ποτέ τέτοια "νερά" με τις συχνότητες.. θα το ψάξω.
Δοκιμασα την Argus_Mini_1527 απο εδω. Δοκιμασα να δω αν δειχνει το ΑΝΤ1 EUROPE αλλα τζιφος! Το MEZZO και το SIC INTERN. εδειχναν κανονικα.. Ψαχνοντας.. πηγα στο Ρυθμισεις CA--> mcas Confing, και ειδα οτι κατω κατω εχει προστεθει μια επιλογη που λεει VIA check CRC. Εκει το Enable που ηταν, το αλλαξα και εβαλα Απενεργοποιηση. Κανοντας το αυτο μου εδειξε το ΑΝΤ1 EUROPE! Να πω εδω πως για να δειξει το ΑΝΤ1 EUROPE χρειαστηκε να περασω το δικο μου mcaskey (γιατι σε αυτο που ειχε μεσα η αναβαθμιση απο μονη της δεν ειχε τιποτα για ΑΝΤ1 EUROPE και MEZZO). Τωρα με τα Γαλλικα (ΤΝΤ) ειτε ετσι ειτε αλλιως, δεν μπορεσα να τα δω. Λογικα οι τελευταιες αναβαθμισεις ( εδω ) για τους δεκτες edision θα εχουν αυτη την επιλογη.
Ποσες φορες εχουμε πει ΟΧΙ live links.......
Έχει κανείς υπ' όψιν του κανένα λογισμικό για τον mini ip σε SD που να έχει τα τελευταία '' καλούδια'' στις 7Ε
Γιατί αναγκάστηκα να μεταφέρω τον edision μόνο του σε τηλεόραση με scart (λόγω του γνωστού προβλήματος σε loop με τον PACE) και τα μενού με την 527 του kunιbert είναι μαρτύριο για τα μάτια μου.
υπάρχει η 512 αν δεν κάνω λάθος αλλά όταν τον κλείσεις από το Τ/κοντρόλ μετά ανοίγει μόνο από το δέκτη!!
sat-soft.net
ARGUS MINI 2in1, 2in1 IP, SAT, SAT IP & T
Argus_Mini_1527.zip