xerei kapoios sevpiccollo hd giati eno exo to arxeio cfg
Mono tou sto flaskaki mou leei " cfg data file cannot open " ???
xerei kapoios sevpiccollo hd giati eno exo to arxeio cfg
Mono tou sto flaskaki mou leei " cfg data file cannot open " ???
Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα πήρα έναν Pingulux και ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατέστησα το cccam plugin αλλά ενώ παίζει τέλεια για 15-20 λεπτά κολλάει για 10 δευτερόλεπτα παίζει για άλλα 10 δευτερόλεπτα και ούτω κάθε εξής.
οταν βαζω τον 500s ολα τελεια!!!! τι πρεπει να κανω????? το oscam δεν μπορω να το καταλαβω.
μετα εβαλα το enigma 2 , μου θυμιζει το 500dm, αλλα cccam δεν μπορω να βαλω καμια βοηθεια???!!!!!! μονο με mgcamd μπορω να δω σε enigma αλλα κανει πολυ ωρα αφου αλλαξω καναλι να ξαναανοιξει.
ελπιζω να ξερει καποιος μια απαντηση....
πρεπει να αλλαξεις δεκτη.........Την πατησα και εγω με αυτον τον δεκτη και ειχα ακριβως τα ΙΔΙΑ προβληματα.Τουλαχιστον για καλυτερα αποτελεσματα παιξε με oscamd.sh
πωπω μη μου λες τετοια , δεν μπορει κατι θα γινεται. καποιοι εδω λεγανε οτι τον σκιζανε το δεκτη και πηγαινε καλα!
τωρα που την καναμε τη μαλακια , τι μπορουμε να διορθωσουμε?
Exei idea kaneis ean mpainei mgcamd emu se piccollo HD ?
Gia se olous meta apo arketo kero epaniltha kai malista me erotima aporia. Edision Argus 2 in 1 Toroidal t90 dish. Pos diaolo kano to edision na doulepsi me 16 LNB.
Exo idi 2 diseqc 8x1 kai kamposa alla. Mexri 8 lnb kanena provlima apo eki kai pera tsifos, kati kano lathos.