kalimera stin parea apo ellada
Mporei kapoios filos na me voithisei exw parei ton pingulux plus kai eimai arxarios.den kserw pou na vro ta plugin kai pos na ta peraso sto logismiko spark kai na syndethw me cccam se plirwmeno server.yparxei kanena tutorial me odeigies?
efxaristo gia tin opoia voithia sas...
Παιδια να ρωτησω κατι.Οι δεκτες edision οταν τους περασει το αντιστοιχο softcam,για τα κλειδια εχουν key editor ή χρειαζεται να δωσουμε καποιο κωδικο μεσω τηλεχειριστηριου για να μας βγαλει στον key editor. Ενδιαφερομαι για αγορα του edision progressive HD και θελω να ξερω αν δεχεται κλειδια biss manually για δοκιμη digea στον Eurobird 33E. Oποιες γνωμες για τον παραπανω δεκτη δεκτες.
Ευχαριστω
Δέχεται κλειδιά χειροκίνητα και μπαίνεις εύκολα στην επεξεργασία κλειδιών μέσα απο το CA menu,
αλλά η εταιρία δεν το βγάζει πλέον αυτό το μοντέλο,μόνο απο δεύτερο χέρι ή απο στοκ σε κάποιο μαγαζί.
Εγώ αγόρασα 2 δέκτες miniplus highspeed 2in1 (combo) HDip για τα παιδιά μου
που κάνουν την ίδια δουλειά και περισσότερα...
Υ.Γ. Όσο για τα κανάλια της digea αυτές τις τελευταίες 4-5 ημέρες στις 33 μοίρες,τα μεν 4 της 11162Η δεν ανοίγουν πλεον με τα γνωστά κλειδιά,την αλλη συχνότητα με τα υπόλοιπα 4 δε,την11181Η,ο δικός μου δέκτης,SpiderBox 9000HD,δεν την πιάνει πλέον,λεει οτι δεν έχει σήμα!
Αυτά για να περιμένεις λίγο και για να μην κάνεις ολόκληρη εγκατάσταση χωρίς αποτέλεσμα!
Αν κάποιος με διαφορετικό σύστημα λήψης απ'το δικό μου διαφωνεί γι αυτά τα κανάλια ας μας διαφωτίσει!
καλημέρα σε όλους. Είμαι νεος κάτοχος Argus Pingulux και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν κολλήσει κάποιο κανάλι στο 95% των περιπτώσεων αν δεν αλλάξω καναλι μένει κολλημένο και μου λέει υπηρεσία κωδικοποιημένη. Έχω δοκιμάσει κλειδιά από 3 διαφορετικούς και συμβαίνει πάντα το ίδιο. Τον έχω σε spark και έχω βάλει το plugin που βρήκα στο forum http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post831373 #175 και εχω περάσει τα κλειδιά και στο oscam και cccamconfig. Υπάρχει κάποια λύση;
Γεια σας παιδια, ειμαι νεος στο φορουμ. Εχω δεκτη EDISION ARGUS VIP. Δουλευε σε newcamd μεχρι που ο σερβερας μου τα'παιξε. Θελω να ρωτησω εαν υποστηριζει cccam και εαν ναι πως γινεται αυτο (εαν εχει καποιος test line ας στειλει για δοκιμη). Οσοι εχουν την κυρια σε newcamd και λειτουργει κανονικα χωρις προβληματα ας στειλουν διευθυνση του σερβερα τους για να παρω απο εκει. Ευχαριστω και περιμενω απαντηση.
καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν δουλεύει ο edision mini 2in1 ip σε σερβερά με πρωτόκολλο camd3. τώρα δουλεύει με newcamd525 φοράω την ichliebe 1.4.39 emu
Εχω τον edision argus vip και ο σερβερας μαλλον δεν υποστηριζει newcamd. Θελω να ρωτησω εαν υποστηριζει ο δεκτης βελτιωμενη εκδοση cccam γιατι μου εστειλαν καποιοι δοκιμαστικες c-lines cccam, καποιες τις ανοιγε και καποιες οχι. Μήπως παιζει ρολο η εκδοση cccam; Πως μπορω να περασω στο δεκτη βελτιωμένη έκδοση; Ειδα σε youtube βιντεο που συνδεσε το δεκτη και περασε enigma2. Επειδη δεν ξερω τι ρολο παιζει, έχει σχεση με το cccam και μπορεις να βελτιωσεις την εκδοση;