Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.satsupreme.com/showthread...E%29-Biss-keys ,κι απ'οτι θυμάμαι στο δέκτη σου πρέπει να βάλεις το ίδιο κλειδί στο καθ'ένα κανάλι ξεχωριστά και σου ζητάει και το sid (service id) και τη συχνότητα του καθενός,εξ άλλου μην μπαίνεις άδικα στον κόπο,μέχρι τώρα δεν έχουν ξανανοίξει,όταν μάθουμε ότι δουλεύουν και πάλι το κάνεις.
Υπάρχει και το update με το mcaskey από USB.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, ήδη χρησιμοποιώ το mcaskey.
Απλά θέλω να μάθω τη χιροκίνητη διαδικασία των biss στον δέκτη μου που μέχρι στιγμής δεν την κατάλαβα και αισθάνομαι σαν ηλίθιος γιαυτό ενδιαφέρθηκα.
Ερώτηση παιδιά. Είδα στο youtube στον edision vip πέρασε με στικάκι usb το enigma2. Ξέρει κάποιος πως γίνετε αυτό (που βρίσκεις το πρόγραμμα, πως το περνάς και αν βελτιώνει το δέκτη);
Και εγώ πρόβλημα με το cccam στο Edisiion Mini 2in1...Το 2.0.11 που έχει δεν δουλεύει με τους περισσότερους σερβεράδες..ειδικά στα γνωστά ελληνικά κανάλια...πως είναι αυτό to Greeksatco? site...που βγάζει όλα τα τελευταία firmware..? θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να αναβαθμιστεί το cccam σε κάποιο επόμενο firmware...Ευτυχώς στο firmware που βρήκα παίζει και mgcamd
Ε ναι επιτελους νεα αναβαθμιση με pacth ..mgcamd..και πολλα αλλα protocols και νεα πορτα σε edision 8080 οπως τους dream και φυσαει τωρα πλεον! 1.4.68 κατεβαστε !
ILTV FW für argus mini SAT/2in1/ip V1.4.68 (GR)
gia opion to psaxni etzi akrivos ine i onomasiatou
ke exi ta eksis
New Cams = NASSCAMD, DELTACAMD, SPIDERCAMD, SPIDERCAMC, AVATARCAMD, XCAMD, MGCAMD, ISHARE
ksexasa na grapso ine mia omada ellines pou to exoun ftiaksi giafto grafi sto telos GR
sinxaritiria sta pedia ke kalo pasxa