παιδια καλησπερα, ξερει κανενας γιατι χανουν τα καναλια οι δεκτες edision mini triton+hd?
επισης υπαρχει προβλημα συμβατοτητας και κολλανε με μερικες τηλεορασεις αν τον συνδεσεις με hdmi???
Κάνει το ίδιο και με original λογισμικό ?
Δεν ξέρω για το δικό σου αλλά έχω εμπειρία από τον mini ,που έπρεπε να περάσεις software+bootloader στην αρχή και μετά σκέτο software !! και κλείσιμο από το κουμπί του δέκτη τηνν πρώτη φορά.Έτσι μόνο κρατούσε τις λίστες με τα κανάλια .
μιλαω για τον επιγιο mpeg4 ο οποιος κουμπι ενσωματωμενο πανω δεν εχει, εχω μια εντυπωση γιατι εγινε σε αρκετους πως επιδη αλλαξε ονομασια το bib se body in balance εφαγε κολλημα, το περιεργο ειναι πως ειναι με το τελευταιο λογισμικο που υπαρχει απο την edision.gr
kammia idea?
Τι ακριβως σου συμβαινει?Πες μας αν σου γινεται και σε αλλα καναλια.
Δωσε περισσοτερες πληροφοριες.
το χανουν τα καναλια ειναι λαθος μου χιλια συγγνωμη, χανει την ταξινομιση των καναλιων θελω να πω, ΧΩΡΙΣ lcn ενοειται, και εκει που λεει ταξινομηση μεσω ταξινομησης τα βαζω(βαση της edision που συμβουλευτικα), μπορει να το παθει αν τον κλεισω κ τον ανοιξω απο το κοντρολ, επισης εχω μια εντυπωση πως το κανει κ με διακοπη ρευματος.
Ποιο software εχει πανω ο δεκτης?
Μιλας για τον mini triton HD swsta?
Λοιπον για την ταξινομηση εκει που σου λεει ταξινομηση να το αλλαξεις σε lcn.
Μετα πας εκει που λεει Επεξεργασια του προγραμματος και πατας το ΟΚ,μετα απο εκει φτιαχνεις την λιστα που θελεις με το κοκκινο κουμπι τα μεταφερεις και το αφηνεις εκει που θελεις με το ΟΚ παλι,ΕΧΙΤ και εισαι ετοιμος.
Σε ατομα που εχω βαλει αυτο ειναι κομπλε με τον τροπο που σου ειπα.
Δεν ειναι κατι δυσκολο και ελπιζω να σε βοηθησα.
Φιλικα.
ι ταξινομιση γινεται κανονικα μενουν τα καναλία στην μνημη τους, αλλα αν πεσει το ρευμα η αν ανοιξω τον δεκτη απο κοκκινο σε πρασινο δλδ βλεπω τα καναλια πως τα εχει βαλει οπως θελει ο δεκτης ελ σι εν κλειστο παντα κ ταξινομιση μεσω ταξινομισης το φιρμγουερ ειναι το τελευταιο αυτο που δειχνει στην χειροκινητη συχνοτητα quality alla k strength
Για κοιτα ποιο version εχει πανω.
Απο μενου,συστημα και μετα πληροφοριες συστηματος.
Εγω εχω V1.006 εκδοση HW:HTA5