Νέα λογισμικά...
Update 03.10.2012
Attached Files
Edision.piccollo.1488.rar (2.34 MB, 4 views)
Edision.piccollo.plus_HDIP.1488.rar (2.60 MB, 8 views)
piccollo_plus_cable.rar (2.59 MB, 2 views)
http://www.satsupreme.com/showthread...are/page19#190
Νέα λογισμικά...
Update 03.10.2012
Attached Files
Edision.piccollo.1488.rar (2.34 MB, 4 views)
Edision.piccollo.plus_HDIP.1488.rar (2.60 MB, 8 views)
piccollo_plus_cable.rar (2.59 MB, 2 views)
http://www.satsupreme.com/showthread...are/page19#190
Εγώ αυτό με τα νέα λογισμικά χωρίς τα νέα χαρακτηριστικά δεν το καταλαβαίνω και ούτε τα χρησιμοποιώ.
Πώς να πάρω κάτι βρε αδελφέ χωρίς να ξέρω σε τί χρησιμεύει???
Πολύ περίεργο να βγάζει κάποιος με τόσο κόπο ολόκληρο νέο λογισμικό
χωρίς να δημοσιοποιεί τις νέες προσθήκες ή τις τυχόν βελτιώσεις σε κάποιες λειτουργίες.
Έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία με όλους τους δέκτες δυστυχώς...
Καλημέρα παιδιά,
Σταμάτησα να ασχολούμε με τα ΟΝΕΙΡΑ και είπα να δοκιμάσω με EDISION.
Το θέμα έχει ως εξής :
Έχω ένα Argus piccollo plus HDip και δεν ξέρω πως μπορώ να τον δουλέψω.
Δεν ξερω πως θα κάνω επικοικωνία μαζί του (με πιο πρόγραμμα) και πως θα του φορτώσω κλειδιά Digea ή ν@@α.
Υπάρχει κανείς που μπορεί να βοηθήσει έναν άσχετο?
Ευχαριστώ
Επικοινωνία μέσω usb stick και για λογισμικό και για σετ κλειδιών και αν μπεις στον κόπο να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες
θα δείς και πως μπαίνουν κλειδιά και χειροκίνητα.
Μια ερώτηση για τον argus mini highspeed σχετικά με εγγραφή κωδικοποιημένο κανάλι ,κάνει κανονικά την εγγραφή αλλά το αρχείο που δημιουργείται δεν ανοίγει έχει πρόβλημα.Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις ή απλά στα κωδικοποιημένα δεν γίνεται.
..Ean den ginete sto PC tote prepei na vreis enan player gia to PC pou na paizei to format pou grafei o dektis.
Εγώ δεν είναι θέμα player, το αρχείο απο εγγραφή απο ξεκλείδωτο κανάλι παίζει οκ το πρόβλημα το έχω απο κλειδωμένα κανάλια
ξερει κανεις εαν μπορουμε με καποιο τροπο και πως εννοειται να ριξουμε ταινεια avi στο usb φλασακι και να την δουμε μετα στο player του picollo?
Paidia mia boitheia.
Prospatho na peraso ta kelidia tis digea xeirokinita alla kati den kano sosta kai moy exei paiksei to systima moy. O dektis moy einai o edition piccollo HP ip.
Mporei kapoios na me boithisei?