Σαν την τροίκα ....θέλω βοήθεια αλλά με τους όρους τους δικούς μου ..Πάντα πατριωτικά...και απαρεξήγητα .
Τώρα στον edision φίλε μου Κρητικέ ,παίζουν άλλα κανάλια κλειδωμένα ? μήπως ,όπως σωστά λές, χρειάζεται άλλο software.
Σαν την τροίκα ....θέλω βοήθεια αλλά με τους όρους τους δικούς μου ..Πάντα πατριωτικά...και απαρεξήγητα .
Τώρα στον edision φίλε μου Κρητικέ ,παίζουν άλλα κανάλια κλειδωμένα ? μήπως ,όπως σωστά λές, χρειάζεται άλλο software.
Φιλαράκι εγώ Τρόικα δεν είμαι (μην τους στείλω πουθενά τους κεραβέλιδες) απλά όταν ρωτάω κάτι συγκεκριμένο είναι γιατί τα έχω παλέψει τα υπόλοιπα και τα έχω τσεκάρει. Γι' αυτό ρωτάω και ζητάω απάντηση σε συγκεκριμένα θέματα. Δεν είμαι Ξερόλας.
Να ρωτήσω κάτι.....
Που μπορώ να βρω νέο update για τον δέκτη μου?
Όσο αναφορά άλλα κλειδωμένα κανάλια με CCcam Server έπαιξαν απλά τα Digea δεν παίζουν.
Βλέπω ότι έχει ενεργοποιηθεί τα BISS αρχεία από το menu απλά δεν παίζουν και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
Δοκίμασε αυτά.εγώ δεν το έχω αυτόν για να σου πώ περισσότερα.
Attachment 240252
Χίλια ευχαριστώ. Θα το παλέψω και να δούμε.
![]()
Άδικος ο κόπος.
Όσες αναβαθμίσεις και αν έκανα όσες φορές και να είδα τα biss κλειδιά δεν λέει να παίξει
αυτό το piccollo.
..Me ta mbiskota BISS exoun poloi dektes provlimata. ..Gia na doulevoun prepei o dektis na exei EMU software kai na ypostirizei DCW-keys,meta vriskeis afto pou dexete o dektis sou,softcam i opos aloios to lene to pernas kai prepei na doulevei.(ola afta gia dektes xoris linux).
..Den exo afton ton dekti giafto den mboro na grapso kati syngekrimeno.Grapse pio SW exei tora epano kai kapios tha apantisei.
..Ean o dektis sou pernei "mcaskey" tote perase afto pou stelno ta kleidia einai mesa,tora pos energopoieis ta kleidia den ksero.Einai ena
.rar arxeio kane prota unrar i unzip kai ta pernas me usb to pos oute afto to ksero.
Kai enan editor gia epeksergasia kleidion.
Κώστα ευχαριστώ για το αρχείο.
Θα το περασω και θα δω.
Να σε ρωτήσω κάτι όμως???
Μετά το πέρασμα των κελιδιών και την επανεκκίνηση πρέπει να κάνω κάτι άλλο ώστε να ενεργοποιηθούν τα biss κλειδιά?
..Afto einai pou den ksero,isos na xreiazete kati alla opos ksereis se kathe dekti kai analoga me to SW pou exei epano einai diaforetiko.