yparxei kapoios pou na exei etoimi lista me kanalia gia edision mini 2 in 1 ip?
yparxei kapoios pou na exei etoimi lista me kanalia gia edision mini 2 in 1 ip?
Έχω μια λίστα που την έφτιαξα χειροκίνητα τώρα στις γιορτές για δύο σπίτια,δες αν σου κάνει.
Η λίστα είναι από argus miniplus highspeed 2in1 με 4 δορυφόρους σ'ενα σταθερό πιάτο 1.1 μ.
με 4πλό DiSEqC (1.0) με τον Astra1/19.2°E στην έξοδο A,
Astra 3B/23.5°E στην B,
Hotbird/13°E στην C,
και τον Eutelsat 16/16°E στην D.
Εννοείται και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται,οτι το αρχείο το βάζουμε ασυμπίεστο σε φλασάκι
και ζητάμε απ'αυτό μόνο τη λίστα καναλιών,αλλιώς θα πρέπει να ανεχτείτε και το πατς του αρχείου
(20130104_Kunibert_miniplus_highspeed.ab s) και πιθανόν όλες τις προσωπικές μου ρυθμίσεις
στα διάφορα μενού και λειτουργίες του δέκτη.
Δεν υπάρχουν πολλά ελεύθερα κανάλια,εκτός απο τα πιό σημαντικά κατά τη γνώμη μου,
δηλαδή τα περισσότερα είναι συνδρομητικά,τα πιό γνωστά εμπορικά
και όσα απ'αυτά μπόρεσε να κατεβάσει το πιάτο στην περιοχή μου (Ξάνθη),
δεν υπάρχουν π.χ. απο τον Astra1 τα Ισπανικά και τα Γερμανικά της δέσμης του Astra 2C.
Προσέξτε καλά το μοντέλο του δέκτη σας προς αποφυγή ανεπιθύμητων και ανεπανόρθωτων επιπλοκών.
parte kai ena gia edision mini 2 in 1 ip 4 doryforoi protos 13 19 9 23.5 kanalia 3426 ftiagmeno stis 5 .1.13
http://www.4shared.com/rar/x9ZyDi8w/...301052248.html
exw afairesei ton 7w logo mh eparkhs mnhmhs pou katebainei mazi me ton 9e
''aoxara-fc" .φιλε το αρχειο που ειχες αναφερει καπου πιο πριν, ( kunibert.piccollo.22092011.abs ) το δοκιμασα χθες (σε piccollo) και εχει και τον ΑΝΤ1 europe .χανει ομως τα jsc.sport .δεν τα βγαζει με το κοντρολ !!! ξερεις (και κανεις αλλος) αν κυκλοφορει κατι πιο φρεσκο που να τα εχει και τα δυο ?
Απο kunibert όχι,το τελευταίο για piccollo ήταν στις 28/08/2012,και γι αυτό δεν ανοίγει τα JSC+
αν αυτό είναι το δεύτερο που ψάχνεις,θα περιμένεις νέο πατς.
ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλά θα ήθελα αν γινόταν και είχε κάποιος πιο αναλυτικές λίστες με τα αθλητικά κανάλια για παράδειγμα, για edision mini 2 in 1 ip! ευχαριστώ!!!!
Εννοείς λίστες με περισσότερους δορυφόρους για περισσότερα αθλητικά κανάλια,ή αυτά τα κανάλια συγκεντρωμένα ξεχωρστά?
Στη δική μου λίστα τα αθλητικά κανάλια είναι περασμένα και μόνα τους σε fav λίστα,αν δεν το πρόσεξες.
Στους 4 δορυφόρους που περιέχει η δική μου λίστα δεν υπάρχουν επι πλέον αθλητικά κανάλια,να ξέρεις.
Πρόσφατα απόκτησα τον Argus Miniplus Highspeed 2in1 και αυτό που παρατηρώ είναι ότι κάνει πολλές επανεκκινήσεις μόνος του.
Του έχω φορτώσει το τελευταίο image 1.5.15.
Για παράδειγμα εχτές είχα 5 επανεκκινήσεις.
Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο αυτό;
Μήπως είναι προβληματικός ο δέκτης;
Κάποιος φίλος για βοήθεια;
Βασίλης
Σε δύο σπίτια που δουλεύουν 2 διαφορετικά πατς του Kunibert,αυτό της 12/12/2012 (1.5.11) και της 04/01/2013 (1.5.15)
δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και δεν είναι καθόλου προβληματικοί οι δέκτες,πιθανόν κάτι παίζει με το σύστημά σου.
Υπάρχουν διαστήματα πάνω απο 2-3 λεπτά που παίζει κανονικά ο δέκτης σου?
Κάνε μερικές δοκιμές με άλλα πατς ή άλλες κινήσεις.
Σώσε τη λίστα σου σε φλασάκι και δοκίμασε διαφορετικό πατς,ή κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
και ξαναβάλε τη λίστα και τις ρυθμίσεις σου,ξεβίδωσε και έλεγξε και το βύσμα του καλωδίου της κεραίας πίσω απ'το δέκτη
μήπως λάσκαρε και υποχώρησε το καλώδιο μέσα απ'το βύσμα ή μήπως βραχυκυκλώνουν τα συρματάκια του πλέγματος
με το κεντρικό χάλκινο σύρμα.
Καλημέρα,
Είχα βάλει στην αρχή το patch που είχες ανεβάσει, επειδή μετά βρήκα το καινούργιο (τελευταίο) της Kunibert και το έβαλα, με βόλεψε όσον αφορά την διαχείριση των αγαπημένων μιας και έχει τα πακέτα τακτοποιημένα όπως ήθελα. Φυσικά πρώτα έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Όλα τα έχω ελέγξει αυτά που λες.
Ο δέκτης παίζει κανονικά για αρκετές ώρες πάνω από 3 και τις 2 από τις 5 επανεκκινήσεις τις έκανε μαζεμένες
Κάπου διάβασα αλλά δεν θυμάμαι που ότι ίσως φταίει που έχω πάνω στον δέκτη 4 γραμμές mgcamd.
Λες να φταίει αυτό; Να αφαιρέσω κάποιες και να αφήσω ξέρω γω τα 2 mgcamd;