πρωταρης γαρ, οταν περνάω καινουργια mcaskey τα παλια διαγράφονται αυτοματα ή πρεπει να κανω εγω κατι;
πρωταρης γαρ, οταν περνάω καινουργια mcaskey τα παλια διαγράφονται αυτοματα ή πρεπει να κανω εγω κατι;
τα παλια ποια εννοεις; μα δεν ειναι αρχειο που αποθηκευεται καπου μες στον δεκτη,
οτι settings περιεχει το αρχειο πανε κ περνιουνται στον δεκτη,
καθε φορα που περνας μετα νεο αρχειο, τα παλια settings γινονται overwrite
(κ για αυτο δεν με βλεπω να ξαναπερναω προσωπικα κατι τετοιο),
τα biss τα περισσοτερα, αν οχι ολα δεν ηταν αντιστοιχισμενα κ
μου πηρε λιγη ωρα να τα περασω
Παιδιά ας βοηθήσει κάποιος πως μπορώ να φορτώσω mgcamd στο spark δηλαδή τη γραμμή σε ποιο φάκελο
το αποθηκεύουμε και τη βήματα κάνουμε μετά επειδή δεν έχω χρησιμοποίηση ποτέ mgcamd,mono cccam eixa
δέκτης pingulux plus.
σας ευχαριστώ!!!
Φαντάσου πόσες ώρες μου πήρε εμένα να συμμαζέψω όλη τη σαβούρα μέσα σ'εκείνα τα biss
κ λ ε ι δ ι ά και ακόμη παιδεύομαι...
Όταν τελειώσω,το mcaskey θα συνοδεύεται απο λίστα αυτών των καναλιών με τις συχνότητές τους,
ώστε ο καθένας να ελέγχει εκ των προτέρων αν ταιριάζουν με αυτές του δέκτη του
και σε όποιον δεν αρέσει να μην το κατεβάζει.
γεια σας , μια ερωτηση για τον edision argus mini 2in1 με ποιον τροπο μπορω να παρω ΜΟΝΟ το emu απο τον δεκτη ? με το USB που προσπαθησα δεν γινεται !! και κατι ακομα μιας και το ειδα στο post του aoxara-fc ο δεκτης ειναι λογικο να μην βλεπει το mcaskey.bin ? την καταληξει δλδ bin
- ευχαριστω εκ των προτερων -
Paidia to nass active Kai nass cfg download to einai.
Sent from my LG-E900 using Board Express
πως γίνεται να βάλω κλειδιά biss για digea σε edision progressiv HD παιδια?
Δοκιμασε κανεις το καινουριο mcaskey.bin του " aoxara-fc " ? Στον piccollo ουτε BARCA ( TRT 3 - 42E κωδικοποιημενο μολις αρχιζε το παιχνιδι ) , ουτε MANCHESTER ( NOVAsport -39E ).Ευτυχως που υπαρχει και το .....κατοικιδιο και εσωσε την κατασταση στον BUL . Κατι δεν παει καλα .
Δεν τον έχω αυτόν τον δέκτη,αλλά το emu σίγουρα περιλαμβάνεται μέσα στο back-up
που μπορείς να κάνεις στο φλασάκι,απλά όταν θέλεις να το περάσεις ξανά ή και σε άλλο δέκτη
απ'το αρχείο back-up ζητάς να περαστεί μόνο το emu,κι αυτό σίγουρα επίσης γίνεται.
Ο δέκτης δεν βλέπει το mcaskey όταν φοράει επίσημο edision λογισμικό,μόνο όταν είναι πατσαρισμένος.
Τα Βουλγάρικα ξανα άλλαξαν κλειδιά σήμερα τ'απόγευμα,έλειπα στη δουλειά
δοκίμασε τώρα το καινούριο και πες μου σε παρακαλώ για τα biss στον Turksat
με το καινούριο,αλλά όταν θα έχει ξανά live μπάλλα,μόνο τότε είναι κλειδωμένα.
Μ'ενδιαφέρει για τον picollo,και προσπαθώ να εντοπίσω το πρόβλημα που ανέφερες με τα biss.