1.εχω εναν xtrend et5000 k θα ηθελα ο piccollo να μπει σε αλλο δωματιο χωρις κεραία κ να βλεπω απο τον xtrend μεσω τοπικου δικτυου.
2.streaming sto pc
ενα προβλημα που εχω εντοπισει ειναι οτι καποιοι δορυφοροι δεν υπαρχουν στην λιστα με τους δορυφορους στο μενου του picollo , πχ 57 Ε NSS 12 , 54,9 YAMAL 402 και καποιοι αλλοι.
θελω αντι να παρω καποιο απο το δορυφορο που ειναι κενος στο τερμα της λιστας να ορισω μια θεση με συγκεκριμενο δορυφορο ωστε να το βρισκει αυτοματα γιατι χειροκινητα ειναι δυσκολο.
υπαρχουν πολλοι δορυφοροι απο 75 Ε μεχρι 160 Ε που δεν τους πιανουμε στην ελλαδα και ειναι αχρηστοι για εμας.
αλλα δεν βλεπω καμμια επιλογη απο το μενου που να μπορω να το κανω αυτο.
λογικα με καθε καινουργια αναβαθμιση θα επρεπε να μπαινουν και οι καινουργιοι δορυφοροι που βλεπει η ελλαδα.
ποιο πηρες φιλε;
WiFi EDI-Mini ή WiFi EDI-Mega ή καποιο αλλο;
επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει, αλλα μου φαινεται καλη ιδεα να μαζεψω ενα καλωδιο καμια 10αρια μετρα που σερνεται μες στο σπιτι,
δουλευει; plz πες μου
Σε edision argus piccolo HD γίνεται να παίξει mgcamd ή μόνο με newcamd γίνεται δουλειά?
de mas eipes omos ti doryforous exeis kai pia kanalia den anoigoun
περασα προχθες την τελευταια αναβαθμιση για τον δεκτη μου "και στα κλειδια δεν ειχε τιποτα περασμενω" μολις πειγα να περασω το mcaskey.bin με φωρτομενα κλειδια δεν το εβλεπε ο δεκτης (απο το usb ) .
ποιο απλα δεν μπορω να το πω !!
Εαν το έβλεπε κάποτε,δεν μπορεί,πιθανόν να μην το αποσυμπίεσες το αρχείο .rar που κατέβασες απο εδώ μέσα,και δεν αρκεί αυτό,
πρέπει να το βγάλεις και μέσα απο το φάκελο μετά την αποσυμπίεση και να το βάλεις σκέτο μέσα στο φλασάκι,ούτε φάκελος,ούτε .rar