παιδια υπαρχει λυση στο να βγαλει ελληνικους υποτιτλους το history hd στον thor 0.8??????
παιδια υπαρχει λυση στο να βγαλει ελληνικους υποτιτλους το history hd στον thor 0.8??????
@xristos1 αφού μπόρεσες να περάσεις το πατς του Kunibert,γιατί όχι και τη λίστα?
Γίνεται και μεσω rs-232 πάντως.
@agriogatos21 πρέπει να βγεί κάποιο ανάλογο πατς,τίποτε άλλο δεν μπορεί να γίνει.
το πατς οκ η λιστα δεν την δεχετε με τπτ με usb θα δοκιμασω με rs-232 ευχαριστω για το χρονο σου παντως στον μινι 2ιν1 δεν ειχα ποτε προβλημα οτι λογισμικο και να περναγα
Παιδιά καλησπέρα μήπως μπορεί κανείς να μου πει πως περνάμε τους δορυφόρους
Στον pinglux plus δεν έχει μέσα των eurobird 9 ευχαριστώ προκαταβολικά
καλησπερα , σημερα περασα μια βολτα απο τις 23,5 ανατολικα και συγκεκριμενα απο το πακετακι skylink , στην συχνοτητα λοιπον 11797/Η/27500 εχει καποια καναλια απο αυτο το πακετακι και μαλιστα HD , ενω μου ανοιγει μια χαρουλα αυτo που αρχικα ηθελα να δω το CT SPORT HD , κοιταξα και τα αλλα να δω μπας και ανοιγει και καποιο αλλο και διαπιστωσα οτι ενω ανοιγει και το nova HD κανονικα , το nova sport HD δεν το ανοιγει !!
πως γινετε ενω ειναι στο ιδιο πακετο skylink και υποστηριζουν και τo cryptoworks απο οτι βλεπω.. να ανοιγει το nova HD και οχι το nova sport HD ? (αναφερομε στα nova απο τσεχια μην δημιουργηθει καποιο θεμα χωρις λογο)
εχω την τελευταια αναβαθμιση 1.5.12
Τα διαθέσιμα κλειδιά δεν ανοίγουν όλο το πακέτο,αλλά μόνο όσα βλέπεις εδώ :
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post982679
Το πώς γίνεται είναι άλλη ιστορία,απλά σκέψου οτι σε κάθε πακέτο υπάρχουν μερικά υποπακέτα
τα οποία δεν ανοίγουν όλα με τα ίδια κλειδιά,αλλιώς δεν θα υπήρχαν...
πωs περναμε σερβιτορο με usb στον edision progressiv hd
Εδώ στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείς να δείς πώς γίνεται στον highspeed
και να δοκιμάσεις και στον δικό σου,κατά 99% θα είναι ίδια μέθοδος.
καλησπερα!
εχω το EDITION OPTIMUSS UNDERLINE, θελω να συνδεθω με wifi , ξερετε αν πρεπει να αγορασω ενα USB WIFI απο αυτα που βγαζει η EDISION γιατι ενα TP-LINK που εχω δεν μπορω να το δουλεψω.
αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Ralink-537...item1e771fe2d6
πήρα και ειναι οκ