δεν υπάρχει λύση μόνο μέσω του δέκτη βλέπεις ότι γράφεις απο κλειδωμένα κανάλια.μεγάλη μαλακία το συγκεκριμένο θέμα και δεν βλέπω λύση
αυτο καταλαβα και γω φιλε μου τελικα ο μινι 2ιν 1 που τον εχω ακομα θα ξαναμπει στη θεση του και ο high παει για πουλημα και στα free καναλια παλι δεν παιζει τεσπα παμε για τον πιγκουινο τωρα να δουμε και λιγο webtv
Ποιον θεωρειται καλυτερο μοντελο της edision που να αυνεργαζεται με μοτερακι και να μπαινει στο ιντερνετ ?
εχω ακουσει καλα λογια για τον ARGUS PINGULUX PLUS οτι θεωρειται καλυτερος απο τους αλλους δεκτες γιατι εχει λειτουργικο linux & enigma
ας μου απαντησει καποιος που τον εχει.
Είναι καλός, τρέχει linux και έχει το δικό του spark λειτουργικό αλλά μπορεί να τρέξει και enigma2....αλλά με δοκιμή πριν τον πάρεις. Ακολουθεί το γιατί:
Φίλος μου που τον πήρε είχε πρόβλημα.
Δεν άνοιγε ορισμένα κανάλια από γνωστό πακέτο με cccam server.
Συγκεκριμένα άνοιγε ορισμένα κανάλια και αλλά όχι.
Οι δοκιμές έγιναν με διάφορες συνδρομές από διαφορετικούς server σε 2-3 pingulux αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.
Τελικά το μαγαζί τον πήρε πίσω αφού δεν λύθηκε το πρόβλημα και του έδωσαν τον ARGUS PICCOLLO PLUS HDip BLACK.
Ο ARGUS PICCOLLO PLUS HDip BLACK είναι αργός στο άνοιγμα καναλιών σε σχέση με κάποιον Linux δέκτη, περίεργος με κλειδιά (biss κλπ) αλλά δουλεύει.
Φιλικά :)
ερωτηση: το net hide το ενεργοποιουμε;
O Edision pingulux opws kai o GM990 (kai osoi moiazoun me aftous) einai receiver me SH4 epeksergasti kai den yparxei cccam gi afto(afto to cccam pou katevazete apo ta addons einai parallagi tou mgcamd) .Doulevoun omws poly kala san server kai san client me OSCAM.Exw to GM990 kai doulevw E2 me HDMU img.
An kapoios exei provlima mporw na voithisw
εγω σημερα τον παρειγγειλα οποτε θα σε χρειαστω φιλε μου ο high δεν με ικανοποιησε περισοτερα μεσο πμ η μσν η οτι θες
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
SH40 ST7111 450MHz πυρήνα CPU βάση.
Μνήμη Flash: 8MB.
Nand flash μνήμη: 512MB.
Μνήμη RAM: 256MB DDR2.
High-δέκτη SHARP .
Λειτουργικά Συστήματα:
Linux Spark (πρωτότυπο λογισμικού)
Neutrolux (Neutrino)
PKTEAM NEBULA (Enigma 2)
Συντήρηση της Schering από:
Oscam