Pershendetje djema... kam vendosur merlin3 EnigmaII me plq si imazh qenka shume i lehte edhe cool!
por nje pyetje... si te bej instalimin manual te plugins se spo e gjej ne meny! :)
Faleminderit!
Pershendetje djema... kam vendosur merlin3 EnigmaII me plq si imazh qenka shume i lehte edhe cool!
por nje pyetje... si te bej instalimin manual te plugins se spo e gjej ne meny! :)
Faleminderit!
STV 2008
une e mora at prog.po kur po e hap e kam mundesin vetem COM1
edhe e lidha mbrapa me kabeel USB ne njeren ane e ne tjetren ane e kishte
ne rec e lidha afer LNB dhe eSATA kishte nje vend qe shkruante SERVISE nese te kam kuptuar mire
se nuk po mudem ta konektoj
te duhet te shkarkosh dhe instalosh driverat
shkarkoi dhe pastaj instaloi Linku
gjithe te mirat!
po beja njehere manual name servise dhe gateway, shikoji ne pc si i ke dhe verja dhe dm. nese ke internet ne pc atehere detyrimisht duhet te kesh dhe ne dm. nese ke dyshime per imazhin tek tema e manualeve nga faqja pare ke dy imazhe te pastra gemini no bomb dhe sifteam hidhi ndonjeren kush te pelqej dhe shife.
@Olsian... a e ke vendosur CCCAM dhe cline ose celesat ore? :D ose OSCAM ose ca emulatori perdor! :D
Une kom nje dm500s klone nuk me funksionin dmth rri drita jeshile dhez po nuk qet kurgjo ne tv kom provu me kablell rs232 po nuk po muj me lidh qfar me kishe sygjeruar....
Ai mesimi nga missoervin nuk me kryti pun.
e kam dergar edhe ne servis po sun e kan rregulluar