Ti e paske pas pak me te nderlikuar ceshtjen e internetit se nga c'na e shpjegove. Tani jane shum arsye qe ti mund mos kesh internet por bej nje prove qe ta ndash mendjen nga dm qe eshte ne regull. Nese ke ne laptop internet atehere sko tek: run/shkruaj cmd/ enter/ aty shkruaj ipconfig /all dhe shiko se ca konfigurimi ka laptopi do tja vendosesh dm, ip dhe net mask do i lesh te njejta aty ku thot dns ne dm do e vendosesh tek name server kurse gateway eshte e njejte per te dyja, jepi save dhe hiqja fishen laptopit dhe verja dm, aty e shikon nese e ke ok apo jo. Nese shkon ok atehere bej nje prove ndrysho vetem ip e dm verja nr e fundit me te madh ose me te vogel qe te punojne te dyja dhe dm dhe laptopi.
Ka ndonje menyre per te gjetur passwordin ose per ta resetuar ate ne dm500s me image pli jade, eshte me telnet te bllokuar dhe me menu te bllokuar dhe eshte e pamundur per te instaluar tuxbox comander, kam lexuar qe ka nje menyre me ane te programit putty po nuk po e gjej dote.
pershendetje, ne dm perdor nje wifi mirpo nuk me njeh criptimin me duhet ta bej disable duke i hequr te gjitha llojet e kriptimit qe te me punoj, mos duhet bere ndonje konfigurim i wifi, pasi kam nderruar dy te tilla dhe i njejti problem ????
a mund te me ndihmoje njeri sepse dm ime nuk po me punon.drita ri jeshile flashim i bej me RS 232 e mer imazhin por nuk me nxjer asgje en TV ,kam provuar edhe proceduren MISSOERVIN por perseri pa asnje rezultat,me ndihmon njeri???
Ja ku e ke image ketu shkon te dem 500s image gemin ,jan te gjith origjinal por mrre ket gemin 4.7 dhe ske me pas me problem
kalo mir
Pershendetje
Shiko njehere kete qe ka postuar andihoxha, une nuk kam pasur kohe ta testoj qe te them ndonje me shume.Shpresoj te mbarosh pune.Ne rast te kundert duhet te perdoresh metoda primitive te tejzgjatura per hapjen e menuse, maximumi 10 ditore.
http://www.satsupreme.com/showthread...916#post683916