pershendetje me cilin image bene KLAN KOSOVA se me gemini2 5.1 nuk me ben ka dm800hd ss76
pershendetje me cilin image bene KLAN KOSOVA se me gemini2 5.1 nuk me ben ka dm800hd ss76
a nuk te ban hiq apo me nderprerje
nese e ki me nderprerje , une kur e qes tek klan kosova shkoj te kanali musik al e le 10sek aty
dhe kthehem tek klan kosova dhe nuk kam nderprerje
Te falemderit per ket post me vlere,une pata edhe ni pytje mbasi ta instalojsh ket dmth nuk duhet tjeter cfg per tring me image gemini 4.7 apo, edhe nje gje une provova te instaloj manual ne var tmp por nuk munda nuk e di pse por ket qe ke shpjegu ti se duhet te bejme rename nga rar ne tar.gz ket se kuptova une ne fund ibera rename i qita tar.gaz por kur shko me telekomand nuk ma njeh ccamin 2.1.3 newsc,nuk e di ku eshte problemi pa pate mundesi beje ti rename dhe postoje prap te falmderit shume
edhe une Ahmeti kisha pas shum deshir me dit se me cilin image ben klan kosova mua nuk me ben hiq 0% signall as top chanel as explorer,natyra ,shkenc kam provu 1 milon menyra kam ndru image kam fut gjdo liste qe egziston por prap kot sinjalin e kam shum tmir ne gjdo satelit po prap kot e shum kisha pas deshir me mujt me pa 1 here un kam dm 800 hd pvr kush din ju kisha lut se si muj me rregullu edhe pse kom pyt 100 her po thjesht dikujt si duhet kaloni mir
@ Erandi e Ahmeti :
une e di qe nuk ka te beje me Image-in kjo pune , ndoshta duhet me pare Setting e duhura per keto kanale ,,,,,,
pershendetje
sa i perker kanalit klan kosova per vones te zerit dhe foto se osht si me qen rrobot nuk osht problemi te imazhi po kjo ndodh ne zona zona tek une klan kosova ka ngecje pak a shum foto si me qen rrobot po ashtu edhe tek zeri e ku te shkoj te ni shok i imi klan kosova ben pun pa problem nuk edi pse osht keshtu edhe mua me vjen shum seri pse munet me kon ky problem edhe tek axha i im ben pun klan kosova vetem ka dallim vendi me ven ku po di une ku munet me qen ky problem kaq di per me ju then pak a shum per kanlin klan kosova
flm por e kom cek gjdo stetings kam provu ama te gjitha . THe rock ku te me vjen signali dhe te me qelet me ngecje se tani e regulloj videon edhe zeriin vetem me video pid edhe audio pid e rregullon video pid ja ben 6181 kurse audio pid ja ben 6182 dhe i ben 2 klan kosova njerin e len siq eshte origjinal ne setings kurse tjetrit ja ven emrin klanks dhe ja ben ato siq e ceka pak me lart kjo eshte metoda per ata qe ju hapet klan kosova. mua per fat tkeq sme ben hiq fare as top chanel pse nuk e di :D
mundet qe te kem dhe cccam dhe osccam ne te njejten kohe dhe cfare kanale mund te hap me kete te fundit