pershendetje kam nje dm 500s.cili imagine eshte me i mir, kam gemini 4.7 por ngel e me duet ta heq nga priza qe te filloj prap
pershendetje kam nje dm 500s.cili imagine eshte me i mir, kam gemini 4.7 por ngel e me duet ta heq nga priza qe te filloj prap
1. Cfare aparati ke klon apo origjinal
2. Nga ssl76 ne ssl82 me aparat origjinal mu bllokua aparati (nuk e ve doren ne zjarr mund edhe te behet por po nuk pate shume pervoje per mendimin tim flashoje direkt me ssl82)
3. Upgrade ne menyre automatike me sa di une nuk behet
pershendetje, si ta kuptoj cilen liste kanalesh te shkarkoj une, per engima 2 ose enigma 1??dhe si mund ta hedh ne dreambox pa fshire asgje tjeter??flm
prsh
kartat sim qe kane disa seri dreambox me file e quajtur secondstage kane si detyre te verifikojne origjinalitetin e dekoderit,dhe si rrjedhim ne rast se dekoderi nuk eshte origjinal keto te pengojne te besh agiornimin dhe ne raste te tjera edhe te bllokojne dekoderin duke mos e ndezur dot
por ne realitet me tu bere kloni eshte gjetur edhe zgjidhja per tju shmangur kesaj pengese : ===> karta SIM kompatibile + secondstage kompatibile dhe keshtu ne kete menyre klonet behen te agiornueshem, te flashueshem, etj etj
ne praktike nuk ka diferenca midis perdorimit midis kartes sim ferrari dhe kartes sim2 : te dyja funksionojne (keto karta sim) por te dyja sistemet me keto karta sim NUK mund te shfrytezojne sherbimet dhe agiornimet e DREAM-MULTIMEDIA
drivers dhe secondstage duhet te jene patchati paraprakisht ,perndryshe dekoderat klone nuk punojne
keshtu qe per te flashuar klonet vemendja duhet te perqendrohet ne tipologjine e kartes sim qe ka brenda dekoderi dreambox : secondstage dhe imagine duhet te zgjidhet ne baze te specifikave te kartes sim qe ka dekoderi brenda
dekoderat dreambox klone me karten sim ferrari kerkojne file patchati per ferrari dhe dekoderat dreambox klone me karten sim2 kerkojne file patchati per karten sim2
klm
prsh
ne pergjithesi ne faqen vhanibal shkruhet ===> Setting per Enigma 1 dhe Setting per Enigma 2 ti zgjidh ate qe te intereson dhe mbasi ta shkarkosh ne pc tende instaloje me ndonje program tip FTP
une per te vendosur listat ne dekoderin tim perdor ===> SettingsMaker2.2 eshte shume i thjeshte dhe praktik
por ka edhe programe te tjera te sjella ketu qe jane shume te mira por ndoshta me te nderlikuara nga ky qe perdor une
mund ti shkarkosh edhe online keto lista por jo te gjitha imagine e kane kete mundesi me ane te url ose url2 extra,une perdor nemesis e1 dhe eshte e mundur te shkarkosh direkt online me ane te telekomandes nga siti i vhanibal listat me te fundit te buqetave
klm