Nese ka mundesi dikush me me ndihmu, ne lidhje me Hardiskun,
E kam te lidhur Hardiskin me DM 800 original, ma njef diskun e kam te instaluar po nuk mundem me incizuar, me thot se kam diskun full, me duket se kam fshire ndonje file, a ka mundesi me e kthy perseri
Do me interesonte te dija se si mund te lidh dreambox500s me hardiskun e pc dhe si te rregjistroj dicka ne dreambox...Me ndihmoni me ndonje guide!
Hidhi nje sy kesaj ketu nese se ben dot me vlc
Qe te mos perserisim njeri tjetrin sic te tha dhe mile kristo i ben format hard diskut dhe pastaj i ben mount 2 hapa jane ato te shkretat por ka rradhe ne fillim format dhe pastaj mount
N.q.se e ke te montuar ne aparat ja ben format direkt nga aparati qe te formatohet ne linux. N.q.se e ke te jashtem mund ta besh edhe nga kompjuteri qe per mendimin tim mund ta formatosh ne FAT 32 qe mund ta perdoresh dhe per kompjuter
Per mount point mesa duket disa image nuk e kane ate opsion qe mund te ndryshohet me butonin djathtas se dhe une e kisha ate problem atehere une veprova keshtu u futa tek Manually select a mountpoint for this hard disk. shkruajta media/hdd shtyp butonin jeshil (save) dhe punoi