dreambox-image-dm800-20120512.nfi (experimental) - Changelog a bene per dreambox 800hd clone kjo image qe jan dal ne "vetem lajme te reja" apo eshte vetem me dm original pershendetje
dreambox-image-dm800-20120512.nfi (experimental) - Changelog a bene per dreambox 800hd clone kjo image qe jan dal ne "vetem lajme te reja" apo eshte vetem me dm original pershendetje
Ja tek e ke sim201e-gemini2-510-dm800.rar
Teknikisht edhe praktikisht eshte e pa mundur. Eshte nje mundesi me nje image po se mbaj mend mire qe e kam testuar me duket newenigma ku mund te shohesh nepermjet PC nje kanal tjeter por kur jane ne nje transponder. Per dy tv te ndryshem te shohesh dy kanale me nje dekoder dm800 per mua eshte e pamundur, me mire pyet ate shokun se si e ka bere se ndoshta e ke me te thjeshte.
IMAZH I RI DM 500S : Original Gemini 4.70 Mod_Oscam_TNT and Canal Digitaal OK By Abdonda3if
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post909205
Ate nuk e ka bere ai vete por e ja bene ata te NOVAS kur ja vune sepse e ka te rregullt karten e Nova ,dhe e kam pare me syte e mi kete qe mund te shikosh dy kanale te ndryshme ,nga i njejti dekoder (dekoderi eshte origjinali i NOVA) dhe thashe se ndoshta mund ta bej edhe une ne shtepine time