Ако ги свържа грешно кабелите, има ли възможност да му стане нещи на приемника?? (по схемата на турбото съм)
Ако ги свържа грешно кабелите, има ли възможност да му стане нещи на приемника?? (по схемата на турбото съм)
Свързвай 4 кабела по схемата нищо не можеш да изгориш, единствено само ако свържеш маса към захранването естествено тогава може да стане беля, другите работят с еднакви потенциали. Пък и да пострада, какво толкова мисля че ги подменят безплатно.
Ако са в в рамките на гаранционите изисквания- а в този случей че той го е отворил ще го вземат, ще му лепнат глоба или да си плати цялатата пазарна цена. На времето и и аз имах проблем с тях- с200 падна на земята и му се строши капачето пред диодния дисплей, гаранционни лепенки нямаше още при донасането му от монтажистите, след време същия тоя приемник му стана нещо и майка го занесла в офиса и тя е кротка и си трае жената на касата и казала че трябва да се плати някакви пари защото е отварян и няма гаранционна лепенка... и за това вече не се занимавам с такива дето дават ми безплатно обурудване в замяна на 1год. договор... пълна смрад!..
Питах едно жената която е директор бибаком на моя окрък дали ще се направи без договор , и да се взима само карта за такива като нас които не искат да им ползват техниката-отговора : "може би да не стане скоро"..
За пичагата който се опитва да направи нещо с кома - по-добре свали целия чип и го прочети с програматор. Блкрипт в.2 до колкото знам няма да е лесно да се отвори - накой казват че част от кода е в процесора други че е скрит или криптиран - и в 2та случея е доста трудно, а това за логтването на емц/емм и това е голяма играчка. До колкото в.1 ако стане публик някога е въпрос на време да стигне до всеки, включително и тези от булсата :)
Аз съм против всеки да го има защото най-вероятно ще спрат в.1 което може и да не стане поради простата причина защото имат много клиенти с старите приемници които са на в1.
Пост #630 Като за финал :)
Пробвах с putty на 115200 и др. , но за жалост нишо не става! Само маймуница ми показва! Пробвах от настройките translation но пак не ще! Ако имате идеи моля съдействайте!
Не става! Явно е някаква скорост която не я знаят много хора!
Не съм споменал останалите по-ниски, предполагам ги знаеш:
9600, 4800, 2400, 1200, 300
По-високите са 230400, 460800, 500000 и т.н.
Putty ли ползваш, я качи някой лог, да видим кви точно са маймуните. Пробвай също 14400 и 128000. Но според мене е 115200, просто това не е за четене от хора. Ами от някакъв друг софт. Ако изкате да пусна лог от Юматуту, да видите за кви маймуни и усмивки става въпрос. Regards
По-добре ако има начин да се нагласи да си го разпознае или да тества различни скорости/настройки - така ще пада гадаене!
пс; @adskiq е старши екстрасенс и ако му са примолите може и да ви каже :D
Значи на почти всяка скорост има различен лог от маймуни!!! Явно има нещо което го преобразува???