Άλλος το δοκιμασε παίδες?Κ εμεις που το pc μας δεν εχει rs port τι κάνουμε?μεσω usb-rs πιάνει το update?
Άλλος το δοκιμασε παίδες?Κ εμεις που το pc μας δεν εχει rs port τι κάνουμε?μεσω usb-rs πιάνει το update?
θα κοιταξω το βιβλιαρακι της,εννοεις να εχει εξοδο κλπ απλά να μην "βγαινει" απο πισω στο tower,αν καταλαβα καλα?Κοίταξε άν έχει η motherboard σου έξοδο rs32 ,αν ναί είναι φτηνοδουλειά να πάρεις ένα ,άν είσαι Ηράκλειο σου δίνω 2 τζάμπα !.
Μωρε κοντά στο Ηράκλειο μένω, αλλα της Αθηνας οχι της Κρητης :) .να σαι καλα παντως!! :)
Καλημερα, να ρωτησω κατι, πριν χρονια ειχα εναν teckview , εχω καιρο να ασχοληθω, υπαρχει κατι παρομοιο αυτη τη στιγμη? Ευχαριστω ή δεν αξιζει ?
Βρε Γιάννη, την βρήκα τελικά την 2,75 αλλά το πρόβλημα παραμένει. Aπλά παιρνάμε το αρχείο ping ή μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο;(πχ επανεγκατάσταση)
καλημερα φιλε μου Αρη !!! λοιπον εκανε και σε μενα αυτο που λες αλλα εγω εκανα επανεγκατάσταση του λογισμικου δηλαδη υπαρχη μεσα λειτουργια του δεκτη που τα σβηνη ολα και αρχιζης τον δεκτη απο την αρχη οκοκ πας μενου --εγκατασταση -- και μετα πας εκη που λεη νεα εγκατασταση και αρχιζης τον δεκτη απο την αρχη οκοκ ακολουθας τα βηματα που σου λεη δεν ειναι τιποτα δυσκολο ....οκοκ καλη επιτυχια σου ευχομε !!!!!!περιμενω νεα σου !!!!εμενα απο τοτε που εκανα αυτη την λειτουργια δεν μου εκανε ποτε προβλημα και εχω μεσα φορτωμενη την 2.75 !!!!!!!!
Yianni ευχαριστω. Ηταν πολυ ευκολο. Χρειαστηκε ομως να κατεβασω πάλι τα καναλια. Την 2,75 την είχε κρατησει, δεν την ξαναπερασα. Παίζουν ολα τζαμι!
Προσεξα το εξης. Πριν οταν εδειχνε στην μπαρα τον τιτλο του προγραμματος, πατωντας παλι το info, εβγαζε την περιληψη. Τώρα την περιληψη την βγαζει μονο αν πατησω το κόκκινο (f1).
Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση γι αυτό;
option (κατω απο το 7 κουμπι).η τελευταια επιλογη νομιζω "EPG info....." = On