Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 56

Thread: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Tecview.

Member
    Uploads
    0

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Tecview.

Quote Originally Posted by gatzeos297 View Post
    Καλησπέρα παιδιά, θα επανέλθω με το πρόβλημα που μου έχει ξανα-παρουσιάσει οδέκτης όπως έγραψα και σε 3,4 πόστ παραπάνω. Αν και τότε το πρόβλημα κράτησε 1 μέρα (την επομένη ο δέκτης επανήλθε), απο χθές με το που τον άνοιξα πάλι μου έδειξε στιγμιαία το κανάλι 1 στην οθόνη του δέκτη και μετά ένα μηδεν και στην τηλεόραση τίποτα μαύρο. Το τηλεχειριστήριο δεν ανταποκρίνεται σε τίποτα και έτσι τον βγάζω απο την πρίζα. μετά απο λίγο τον ξαναβάζω, πάλι στιγμιαία το κανάλι 1 και μετά 0 στην οθόνη του δεκτη ενώ η τηλεόραση έγινα πράσινη, την επόμενη φορά ίδια διαδικασία και η τηλεόραση έγινε ροζ...!!!???
    Αυτά τα χρώματα μου έβγαλε και μαύρο και δεν έχει επανέλθει απο χθές πάντα μου βγάζει το 0 στην οθόνη του δεκτη και πράσινη ή ροζ ή μαύρη οθόνη τηλεόρασης....
    Είναι σοβαρό γιατρέ μου.....

Καλησπέρα παιδιά έχω update του προβλήματός μου όπως το ανέφερα μερικές μέρες πριν... Αφού είδα και αποείδα είπα να βγάλω τον δέκτη και να τον ανοίξω μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα εσωτερικό εμφανές και κάναμε καμια αρχή...
    Μια χαρά όλα μέσα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, μόνο λίγη σκόνη...όπως ήταν τον βάζω στην πρίζα και όλα μια χαρά και το τηλεχειριστήριο ανταποκρινόταν μια χαρά άνοιγε έκλεινε...Τον ξαναβάζω στη θέση του συνδέω απο πίσω σκάρτ και εθερνετ καλώδια....πάλι πρόβλημα....
    Την ψιλιάστηκα την δουλειά και βγάζω τα καλώδια. Τον κλείνω τον ανοίγω δούλευε, συνδέω όπως ήταν ανοικτός τα καλώδια και παίρνω εικόνα όχι όμως ήχο...! Το ίνφο του καναλιού δεν έβγαινε ποτέ, και ενώ μου έδειχνε οτι συνδέθηκε με newcamd server in service κανονικά δεν άνοιγε τίποτα....! Τα ελεύθερα τα έβλεπα όλα αλλά χωρίς ήχο...
    Τον κλείνω τον ανοίγω..πρόβλημα πάλι...δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να συνέβει....μπορεί να εχει αρπάξει ιό απο σέρβερ...?

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Λοιπόν παιδιά αν και ψάχνοντας λίγο στο φόρουμ δεν βρήκα κάποιο νήμα σχρικό με απορίες service και τεχνικών θεμάτων, θα γράψω εδώ...
    Μετά απο δοκιμές κατάλαβα τι παίζει...Φταίνει κάτι στην λήψη σήματος. Με το που έχω το καλώδιο της κεραίας επάνω συνδεδεμένο κολλάει ο δέκτης. άλλαξα λοιπόν καλώδιο και πάλι κόλλαει και με το που αποσυνδέω το καλώδιο της κεραίας απο την πρίζα του τοίχου κανονικά επανεκκινεί κανονικά στο κανάλι 1.
    τί να κάνω....τί φταίει....

Senior Member
    Uploads
    1

mipos kati sou braxykiklonei sto kalodio tis keraias ?
    psakse oles tis syndeseis kai ta fis . isos einai akoma kai to lnb mporei na exei parei ygrasia

Member
    Uploads
    0

ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά απο τα γραφόμενά σου δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω. Έχω αλλάξει καλώδιο με τα ίδια αποτελέσματα, η πρίζα που οδηγεί στο πιάτο είναι μια και μοναδική και δεν έχω άλλη να κάνω δοκιμή, το lnb αν έχει πάρει υγρασία δεν ξέρω αλλά θα επανέλθει ή χρειάζεται αλλαγή...?
    Ευχαριστώ πολύ.

New Member
    Uploads
    0

δαιδια να μου πεικαποιος πως βαζω ετοιμα καναλια απο το pc για ολους τους δορυφορους

Member
    Uploads
    0

Τι εγινε ρε παιδια ομαδικο μπλακ-αουτ στους tecview????εγω αυτο το προβλημα εδω κ κανα μηνα.Κολημένα κανάλια ,restart κ πρασινες ή μαυρες οθονες οταν παω να αλλάξω σε αυτα.
    Τα μόνα μεχρι στιγμης απειραχτα ειναι τα 3 βασικα της κυριας κ τα ..σπορτς.Εχτες κόλλησε κ το ..sport1 btw.Αυτο που είπε κάποιος για κανα ιο απο το site παίζει?Πέρνω απο τον ρώσο εγω.
    mipos kati sou braxykiklonei sto kalodio tis keraias ?
    psakse oles tis syndeseis kai ta fis . isos einai akoma kai to lnb mporei na exei parei ygrasia
    να εγινε σε ολους μας ταυτοχρονα??χλωμό το κοβω εως απιθανο.

Member
    Uploads
    0

κοίτα να δεις εμένα γενικά ο δέκτης κολλάει και όχι σε συγκεκριμένα κανάλια...με το που συνδέω το καλώδιο της κεραίας στον τοίχο πάει κολλάει ουτε χειριστήριο δουλέυει τπτ. Τον βγάζω απο την πρίζα και με βγαλμένο καλώδιο κεραίας ανοίγει κανονικά. Προφανώς το τροφοδοτικό τα έπαιξε και δεν τροφοδοτεί το lnb και με το που συνδέω το καλώδιο βραχυκυκλώνει. έφερα άλλο δεκτη σπίτι μια χαρά παιζει άρα δεν φταίει η κεραία. Πήγα τον δικό μου σε άλλο σπίτι το ίδιο πρόβλημα. Τώρα για σέρβις άστο κανείς δεν θέλει να ξέρει τον δέκτη που να βρείς και ανταλλακτική πλακέτα τροφοδοσίας...
    Τον παράτησα και πάω για άλλα.....Αυτά.

VIP Member Y i a n n i s's Avatar
    Uploads
    10

καλησπερα φιλε μου...το προβλημα ειναι οτι θελη να περαστη το λογισμικο ξανα και στρωνη ο δεκτης ...εδω μεσα βρες την 2.75 να την περασης και θα εισαι μια χαρα μετα...οσο για τα πιο πανω ποστ που εχεις γραψη ολα αυτα γινοντε γιατι εχεις προβλημα στο λογισμικο του δεκτη ...οκοκ κανε αυτο που σου ειπα και ο δεκτης σου θα πεζη μια χαρα... και οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα θελη περασμα το λογισμικο παλι !!!!!!!!!!

Member
    Uploads
    0

και γιατι δε το λες βρε συ γιαννη.....με το τσιγκέλι δλδ.....χαχα πλάκα κάνω μεγάλε καλά να είσαι...

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Y i a n n i s View Post
    καλησπερα φιλε μου...το προβλημα ειναι οτι θελη να περαστη το λογισμικο ξανα και στρωνη ο δεκτης ...εδω μεσα βρες την 2.75 να την περασης και θα εισαι μια χαρα μετα...οσο για τα πιο πανω ποστ που εχεις γραψη ολα αυτα γινοντε γιατι εχεις προβλημα στο λογισμικο του δεκτη ...οκοκ κανε αυτο που σου ειπα και ο δεκτης σου θα πεζη μια χαρα... και οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα θελη περασμα το λογισμικο παλι !!!!!!!!!!
    Στην δική μου περίπτωση δυστυχώς δεν δούλεψε.....και την 2.75 ξαναπέρασα και την 2.73 πέρασα και την 2.75 ξανα-ξανα πέρασα αλλά τζίφος είναι hardware-ικο το θέμα μου...πάω για κλώνο dm σουμπητος....

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Advertise Here