Ми да ни е честито, но това не е кой знае какво...
Да направи лимита на личните 100бройки тогава ще го пофаля- знам че ще се дигне доста и базата данни но не е болка за умиране.
Ми да ни е честито, но това не е кой знае какво...
Да направи лимита на личните 100бройки тогава ще го пофаля- знам че ще се дигне доста и базата данни но не е болка за умиране.
Съединението прави силата!!! Браво! Поздравления!
Аз съм същият като вас любител, нищо повече, харесваха ми бг форумите в миналото, там съм писал доста, не знам защо сега се изродиха много и затова се захванах с този. Най-вече за удоволствие, да комуникирам с колеги като вас, които уважават мнението на другите, дори човек да бърка да са готови да му помогнат и обяснят, а не да му се присмеят и подиграват. Тук правилата са такива и защитават това статукво - (форума няма нужда от уникални посещения, за да си плаща разходите, разпалените теми повишават интереса).
Това е причината всичко негативно по отношение на комуникацията между потребителите да се наказва. Донякъде липсва удоволствието да се гледа сеира, който е в повечето бг форуми. Поставете се на мястото на този, който упрекват и се подиграват с него защото на чужд гръб и сто тояги са малко. Аз лично не съм някои който си е патил и затова тук да си връщам, но просто ме дразни, това че не може в една интересна тема 90% да е спам, просто това разваля удоволствието да я следиш. Това е моето лично мнение не искам да е меродавно за никой.
До като отговарям за тази секция ще се спазват паравилата, почти никой не съм наказвал единствено пращам предупреждения, ако някой прекали естествено няма прошка.
Аз лично съм отворен за предложения и критики моля възползвайте се от темата http://www.satsupreme.com/showthread...83%D0%BC%D0%B0 тя е публична и стига да няма убиди и персонални нападки не се модерира.
Форума си го правим ние, за мен основното тук е да споделям и научавам, след това са другите ми функции. Най-много ми се иска всичко да е гладко и приятно както сега и да не се налага да се променят постове да се изпращат предупреждения, понеже това ми разваля удоволствието най-много.
Поздрави на всички Колеги.
Друго си е да не си в общия кюп![]()
Едно честито и от мен и благодаря на всички допринесли за придобивката.
Хей, оня ден почнах да търся нашия форум там кадето беше.. и го нямаше, викам: "Затрили са ни секцията". После я вихях при големите секции, викам:"Ухаааа"Гледам че сме преди Сърбите, Румънците и Руснаците, което си е триумф.Изкам да поздравя редовните потребители на секциятя за този успех, и екипа който отговаря за нас. Специални благодарности на Боби от екипа, че успява да ни изтрайва глупостите. Е Браво, Честито и Успех.;)Regards
Здравейте Колеги,
Отправям специални пожелания, към колегите ceco2000 и blagynchy за усърдното им участие във форума. Надявам се следващият месец да има и други Колеги от Българската Секция на форума, които са заслужили това.
Danny and other Friends from Staff, Thank you for the promotions.
Best Regards to everyone
Специални поздрави и на двама ви.И двамата имате големи заслуги БГ секция на форума да е това което е.
ЧЕСТИТО